Ghid complet care te ajută să cumperi o lenjerie de pat potrivită

20 Ghid complet care te ajută să cumperi o lenjerie de pat potrivităAlegerea lenjeriei de uz casnic este o decizie care trebuie luată cu grijă, în special cea specifică patului nostru. Țesăturile pe care le cumpărați nu sunt doar o piesă de mobilier pentru a conferi stil și personalitate camerei, ci pot face o diferență de bunăstare și sănătate pentru oamenii pe care îi iubiți. Când dormiți, cearșafurile, fețele de pernă și păturile rămân în contact cu pielea mult timp, menținând temperatura potrivită: de aceea este esențial să ajungeți pregătiți la cumpărături.

Pentru a vă ajuta să faceți acest lucru, în acest ghid veți găsi câteva sfaturi despre cum să alegeți lenjeria de pat fără a face greșeli, cu măsurile de precauție adecvate de luat în funcție de tipul de pat, materialele și produsul pe care îl căutați (cearșafuri, plapumă huse, pilote).

Lenjerie de pat este un set de țesături și pături care acoperă salteaua, pernele și proteja persoana în timpul orelor de somn, menținând temperatura corpului dreapta.

  • Bumbacul este, de asemenea, cea mai folosită țesătură în așternut. Are caracteristica de a fi ușor și plăcut la atingere, respirabil, dar cald. Materialul are origini naturale și, cu o prelucrare abilă, poate prelua fantezii elegante și mobilier.
  • Cei care iubesc stilul și eleganța pot opta pentru lenjerii de satin, cu un efect neted și strălucitor, foarte rafinat. Satinul este o țesătură realizată cu o anumită țesătură, nu un material real: există atât lenjerii de satin de mătase, cât și lenjerii de satin de bumbac, soluția ideală pentru a combina mobilierul și odihna sănătoasă.
  • Lenjeria de flanelă este acea țesătură caldă și primitoare care vă așteaptă la sfârșitul zilei pentru a vă înfășura într-o îmbrățișare caldă. În ciuda puterii calorice ridicate, vorbim în continuare despre un material ușor, foarte moale, perfect în sezonul rece.
  • Printre cele mai populare culori, albastrul surprinde întotdeauna pentru efectul său elegant și mereu la modă. Unii îl atribuie chiar proprietăților relaxante pentru a vă ajuta să vă găsiți somnul după o zi lungă
  • Numărul de fire este important si este vorba de câte fire sunt țesute pe centimetru pătrat. În cele mai multe cazuri, acest număr este scris pe etichetă și este recomandat să fie cât mai mare.
  • Cu pilote și huse de plapumă imprimate, regula este să te concentrezi pe culori luminoase, vesele, să-ți zâmbești dimineața imediat ce te trezești. Dacă, pe de altă parte, scopul este de a obține o eleganță maximă, optați pentru culori solide moi sau puternice, combinate cu mobilierul sau clar în contrast pentru a da caracter patului.
  • Culoarea – un alt detaliu esențial. Materialele imprimate și cele colorate s-a demonstrat că sunt cel mai puțin rezistente și că se uzează mai repede.
  • Ai grija la dimensiunea lenjeriei – această trebuie sa fie exact în concordonță cu dimensiunea patului, dar și a plapumii. Pentru a cumpăra lenjeria de pat potrivită, trebuie mai întâi să cunoașteți măsurile corecte pentru pat și saltea. Paturile duble, franceze și franceze diferă cu câțiva centimetri lățime, dar acest lucru face diferența atunci când vine vorba de schimbarea setului de pat. Iată rapid măsurile distincte în funcție de tipul de pat și lenjerie de pat din cele mai comune tipuri standard.
Citeste si:  Care sunt principalele tipuri de camere wifi Foscam?

Sursă: Kapere.com