Iata noul Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Cu cateva zile inainte lansarea oficiala, Galaxy S20 Fan Edition nu mai are aproape niciun secret…

In urma cu cateva zile, Samsung anunta ca urmeaza sa amane cu cateva zile evenimentul sau Unpacked, pana pe 23 septembrie, data la care urmeaza sa isi lanseze cel mai recent model, Samsung Galaxy Fan Edition.

Evenimentul se numeste “For Every Fan”, numerosi fiind cei care, chiar daca Samsung nu a dat detalii, au fost convinsi ca in cadrul acestui eveniment urmeaza sa fie lansat Galaxy S20 Fan Edition. Inainte cu cateva zile de acest eveniment stim deja o multime de lucruri cu priivre la noul model de la Samsung.

Celebrul leaker Evan Blass a publicat fisa tehnica completa a viitorului smartphone. Ocazia perfecta de a confirma ecranul lui Galaxy S20 Fan Edition, un Super AMOLED de 6,5 inchi, capabil  de a afisa o rezolutie Full HD+ si un rate refresh de 120 Hz. Un smartphone ce va fi animat de procesorul Snapdragon 865 G, fara sa uitam de 8 GB RAM si 128 GB stocare interna.

In ceea ce priveste aparatele foto, Samsung Galaxy Fan Edition va dispune in partea din fata de o camera de 32mpx, situata in perforatia din partea de sus a ecranului, fara sa uitam de o sectiune foto de 12 mpx unghi ultra larg, aceasta din urma fiind secundata de o alta camera de 12mpx si un teleobiectiv de 8mpx.  Un smartphone sub Android 10 alaturi de One UI 2.0, alaturi de o baterie cu o capacitate de 4500 mAh, compatibil cu tehnologia 25W Super Fast Charging. De notat este ca, cu toate acestea, un incarcator de 15W va fi inclus in cutia liui Galaxy Fan Edition de anul acesta.

Citeste si:  Cum alegem un deshidrator alimente

In ceea ce proveste culorile, alegerile sunt vaste : Cloud Navy, Cloud White, Cloud Pink, Cloud Red, Cloud Blue si Cloud Gold.