Utilizează un soft de resurse umane și crește veniturile afacerii tale

utilizeaza_un_soft_de_resurse_umane_si_creste_veniturile_afacerii_taleUn soft resurse umane și un software de recrutare sunt instrumente digitale care contribuie la eficientizarea activității în departamentele de HR. Utilizată corespunzător, tehnologia te poate ajuta să crești profiturile organizației tale. Cum? Prin utilizarea unor softuri performante care au rolul de a automatiza sarcinile și a fluidiza modul de lucru, economisind timp de pe sarcinile repetitive și concentrând atenția pe crearea de strategii pentru sporirea profitului. Folosește-te de avantajele tehnologiei, astfel încât să crești profitul companiei. Iată cum:

1. Utilizează un soft resurse umane pentru administrarea contractelor

Departamentele HR au o multitudine de sarcini administrative care ocupă foarte mult timp. Gestionarea documentelor angajaților poate fi mult mai simplă cu un soft resurse umane. Acesta centralizează toate informațiile angajaților în format digital, atât date personale, cât și contractuale. Folosind o agendă digitală, îți este mult mai ușor să prelucrezi datele. Astfel câștigi timp pentru a te focusa pe sarcinile creative.

2. Folosește un software de recrutare pentru a selecta angajații potriviți

Procesul de recrutare este foarte amplu și uneori, chiar solicitant. De aceea, din cauză că se consumă multă energie pe gestionarea lui manuală, poate duce la epuizare și, deci, la omiterea unor calități ale unor candidați care s-ar putea ulterior dovedi a fi angajații potriviți pentru compania ta. Un software de recrutare simplifică enorm întregul proces: colectează datele automat pentru că se poate integra cu platforme de recrutare prestigioase. Mai mult, filtrează CV-urile în funcție de abilitățile dorite și ține o evidență clară asupra etapelor. Cu siguranță se câștigă mult timp pentru a te concentra pe testarea abilităților și a cunoaște cât mai bine candidații. Pe baza profilului obținut, vei putea astfel să angajezi persoanele potrivite, care vor da randament foarte bun. Odată cu acesta, activitatea companiei se va desfășura în condiții optime, iar profitul va crește.

Citeste si:  Este practicarea jocului de fotbal buna pentru cei mici?

UCMS by AROBS te ajută să sporești eficiența departamentelor de HR

UCMS by AROBS oferă un soft resurse umane extrem de performant: True HR care îți permite să ai un management unitar asupra tuturor proceselor din departament: administrare personal, pontaj, recrutarea și selecția candidaților, onboarding, training și evaluarea performanței, generarea de documente și rapoarte, gestionarea delegațiilor și a deconturilor și chiar semnarea electronică a documentelor. În cei 19 ani de activitate, soluția a ajuns să fie utilizată de peste 500 de companii prestigioase, indiferent de domeniul lor de activitate. True HR este un soft resurse umane configurabil pe nevoile companiei tale. Mai multe detalii despre acest soft se pot solicita la office@ucms.ro sau la telefon: 0720 534 424.