Deco – stii care sunt cele mai in voga tendinte ale anului 2018?

Ce este nou, cool si trendy atunci cand vine vorba despre designul interior in 2018? Cum va arata interiorul casei tale in anul ce va veni? Iata cateva raspunsuri la intrebarile tale.

Tendintele in materie de decor din 2017 se confirma. Din sezon in sezon, din an in an, tendintele apar si se instaleaza confortabil in interiorul caselor. Sau mai dispar si nu se mai aude nimic despre ele.

Dar tendintele forte din anul 2017 precum ambiantele zen, nuantele puternice de galben sau de albastru sau stilul Art Deco isi continua ascensiunea si in anul 2017.

Anul 2018 se vrea a fi opulent si sobru. In anul 2018 poti miza si pe cateva noutati care sa puna interiorul casei tale in valoare. In primul rand vorbim aici despre nuanta de violet profund. Dar si de nuanta de galben curry si de lemnul de nuc. Aceste elemente vor veni cu un plus de caldura pentru interiorul tau si vor marca interiorul cu cea mai opulenta si mai luxoasa atmosfera.

Minimalismul culorilor pudrate si al stilului scandinav este lasat deoparte in detrimentul unui « maximalism » asumat. Interiorul casei tale cere mai multe piese de decor, mai multe ornamente, mai multe culori vii si vesele, materiale calde si motive geometrice.

Citeste si:  Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stie un proaspat utilizator de tigara electronica

Dar in acelasi timp, opulenta din domeniul designului interior, mai lasa loc unei alteia, care proneaza ambianta zen, foarte calma. O mare schimbare deci fata de anul 2017.

De asemenea, in anul 2018 obiectele de decor transparente si foarte colorate vor fi foarte in voga. Dar nu numai si piesele de mobilier urmeaza si ele acest trend, mai ales etajerele din sticla colorata.

Catifeaua se va impune si ea putin peste tot. Dar nu numai pe canapele si pe fotolii, ci si pe obiecte de decor inedite. Un material care va veni cu un plus de sic si sofisticare pentru interiorul casei.