Cafeaua verde, cel mai bun aliat pentru a slabi

Cafeina este un ingredient cheie al cremelor pentru remodelare sau slabire. Dar de ceva vreme incoace, se vorbeste foarte mult despre cafeaua verde. De unde vine aceasta? Care ii sunt virtutile atunci cand vine vorba despre slabire?

Cafeaua verde nu seamana deloc cu ceaiul verde, ci este vorba pur si simplu despre boabele de cafea care nu au mai fost prajite. Chiar daca pare uimitor, se pare ca boabele de cafea sunt verzi in stare naturala. Iar atunci cand sunt prajite la 230 de grade, prind o culoare de maro foarte inchis.

Se spune ca aceasta varietate de cafea verde este cea mai buna pentru a stimula organismul. Adica il va ajuta sa arda mai multe calorii decat de obicei. Dar substanta cheie din cafeaua verde se numeste acid clorogenic si sta la baza tuturor miracolelor. Este cel mai bun atunci cand vine vorba despre absorbtia de grasimi din organism, permite ameliorarea functiilor ficatului si poate sa reduca atat colesterolul cat si nivelul de trigliceride.

Dar cafeaua verde mai are o multime de alte beneficii. Se mai spune ca aceasta varietate de cafea este cea mai buna atunci cand vine vorba despre puterea de absorbtie a glucozei deci are un rol primordial atunci cand diabetul va trebui sa fie tinut sub control.

Citeste si:  Cumpara termosistem fatada si vata bazaltica de la cel mai bun furnizor!

In plus, mai poate sa scada si presiunea sanguina la persoanele care sufera de presiune arteriala.

De asemenea, cafeaua verde este foarte bogata in polifenoli, compusi cu cea mai mare putere antioxidanta. Poate sa combata deci radicalii liberi, responsabili printre altele de imbatranirea cutanata si de aparitia ridurilor. In plus, acidul clorogenic are un efect anti-stres si anxiolitic. Cafeaua verde este foarte bogata in cafeina deci te va ajuta sa te concentrezi mai usor si sa combati oboseala.

O multime de proprietati deci de care ar trebui sa incerci sa profiti numaidecat.