Alimentele care te ajuta sa iti purifici organismul

O proasta alimentatie…sedentarism, tabagism, poluare, un stil de viata sedentar, stres… iata care sunt factorii care pot provoca o acumulare de toxine la noi in organism. Iar atunci cand acestea nu sunt evacuate, toxinele nu lasa organismul sa functioneze asa cum trebuie si pot cauza mai multe patologii.

Din aceste motive, este important sa incerci sa iti cureti din cand in cand organismul. Iar produsele naturale sunt cele mai bune atunci cand vine vorba despre a elibera corpul de toate substantele nocive fara sa ne puna organismul in pericol in vreun fel.

Daca vrei sa purifici ficatul, nimic nu se compara cu grepfrutul, sfecla sau ghimbirul. Sfecla contine o substanta pe numele sau betaina, ideala pentru a elimina toxinele in cel mai activ mod cu putinta. Grepfrutul este cel care va activa funtionarea organismului si care va veni cu un plus de nutrienti. Ghimbirul va permite ficatului sa functioneze asa cum trebuie si va accelera metabolismul.

Daca vrei sa purifici colonul, cosuma cat mai mult ananas. Datorita enzimei sale pe numele sau bromelina, ananasul va purifica colonul si va facilita in acelasi timp digestia.

Intestinele sunt partea corpului care contin cele mai multe toxine. Deci este important sa le purifici din cand in cand pentru a le mentine sanatoase. Atunci cand vrei sa purifici intenstinele, poti incerca sa consumi cat mai multa varza alba si cat mai multe fibre. Acestea sunt de mare ajutor atunci cand vrei sa elimini metalele grele si toxinele din organism.

Citeste si:  Ce tipuri de ambalaje oferă cel mai înalt grad de protecție?

Deoarece tiroida este o glanda foarte sensibila la toxine, trebuie sa incerci sa stimulezi buna sa functionare consumand cat mai multa telina. Telina este cea care va purifica sangele de toxine si de metalele grele. Un suc smoothie pe baza de telina este deci ideal pentru a –ti proteja tiroida si pentru a o calma in caz de inflamatii.