De ce sa alegi o friteuza cu aer, fara ulei?

Solutia ideala pentru a imbina de minune placerea de a savura cativa cartofi prajiti si o buna igiena alimentara, exista. Este vorba despre friteuza cu aer, fara ulei.

Cartofii prajiti reprezinta o placere vinovata pentru foarte multe persoane, mai ales pentru cele care au mare grija de silueta. Si chiar daca pentru unii este o adevarata palcere sa le savureze, cartofii nu sunt populari pentru virtutile lor alimentare sau dietetice,. Ba din contra.

O friteuza fara ulei nu iti va frige cartofii sau alte alimente ca prin magie, ci se va folosi de aerul cald pentru a le prepara. Si totusi, foloseste putin ulei, foarte putin chiar, care se se scurge printre gaurile sale insa si nu ramane pe alimente.

In orice caz, este mai dietetica, datorita absentei grasimilor vei obtine cele mai sanatoase, dar si cele mai savuroase preparate.

In acelasi timp, bucataria nu se va umple de mirosul neplacut de prajeala. Absenta uleiului sau folosirea sa in cantitati minime va limita aparitia acestor mirosuri.

Gata deci cu colesterolul rau, cu grasimile rele sau cu caloriile in plus. Corpul tau iti va multumi, cu siguranta.

Vei castiga de asemenea mai mult timp, fiind un aparat modern, totul programandu-se foarte usor incepand cu temperatura, cu timpul de preparare sau alte functionalitati. Trebuie doar sa setezi totul si sa iti vezi in continuare de treaba.

Citeste si:  Lada frigorifica, o optiune interesanta de stocare

De asemenea, o friteuza cu aer cald este foarte polivalenta, permitand prepararea mai multor preparate, chiar si deserturi.

In plus, friteuza fara ulei este foarte usor de intretinut si de curatat. Este de ajuns daca speli cuva sa cu un burete inmuiat in apa cu detergent.

In cee ce priveste siguranta sa, acest aparat este extrem de sigur. Nu prezinta nici un pericol. Nu vei risca deci nici sa te arzi cu uleiul fierbinte.