Este Revolut „revolutia bancara” de care ai nevoie? 

OnlineSDaca cu ani in urma ne-ar fi spus cineva ca in cateva minute putem deschide un card sau un cont, usor de gestionat, fara sa mergem la o banca, am fi fost uimiti si sceptici.

Dar astazi acest lucru este realitate!

Unul din cele mai bune servicii in acest domeniu este Revolut.

Am putea spune ca serviciul oferit este excelent, mai ales daca nevoile tale trebuie sa aiba un al doilea instrument de plata care sa fie utilizat si ca forma de economisire/investitie. De asemenea, Revolut ofera, pentru cei care doresc, posibilitatea de a investi in actiunile pietei „americane” fara costuri de comision. Nu pot lipsi, avand in vedere ca vorbim despre revolutia monetara, banii digitali si, prin urmare, investitia in criptomonede. Si, in sfarsit, nu in ultimul rand, posibilitatea de a programa o gestionare bancara personala, unde poti decide sa aloci o suma prestabilita zilnic /saptamanal /lunar, cu definitia unui obiectiv total.

Desigur, toate acestea sunt disponibile prin smartphone, la indemana !!!

Si totusi, pentru cei care nu stiu: ce este Revolut?

In lumea Fintech, care reprezinta dezvoltarea tehnologiilor legate de sectorul financiar, una dintre cele mai de succes inovatii este acest Revolut, o aplicatie care iti permite sa ai un cont bancar si un card fara a face asta in cadrul unei banci. Aplicatia pentru smartphone-uri, lansata in 2015 de cei doi fondatori, Vlad Yatsenko si Nikolay Storonsky, are astazi peste 10 milioane de clienti, care efectueaza zilnic 350 de milioane de tranzactii pentru o valoare totala de peste 40 de miliarde de euro.

Citeste si:  Cum sa actualizati controlorul Xbox One in 3 moduri diferite

Toate acestea se intampla fara nicio banca, datorita serviciilor bancare mobile puse la dispozitie de Revolut, care ofera o solutie eficienta pentru nomazii digitali, pentru persoanele care lucreaza online si pentru oricine doreste un card flexibil si valabil international. Revolut ofera posibilitatea de a deschide un cont online, ce poate fi gestionat pe deplin cu smartphone-ul prin intermediul aplicatiei oficiale, cu optiuni pentru clienti privati si utilizatori business.

Revolut a revolutionat lumea serviciilor bancare digitale, oferind posibilitatea de a avea toate caracteristicile tipice ale unui cont curent disponibil pe smartphone-ul tau, descarcand aplicatia corespunzatoare din Google Play Store sau App Store. Dupa instalarea aplicatiei, trebuie doar sa iti conectezi numarul de telefon la contul Revolut, pentru a gestiona banii asa cum faci cu un cont bancar normal, dar fara a avea contact cu agentiile si sucursalele bancare traditionale.

Cu Revolut este posibil sa trimiti bani in toata lumea, transferand fonduri in alte conturi Revolut sau in conturi curente bancare, platind doar un mic comision egal cu 0,5%. In acest fel, poti profita de un curs de schimb deosebit de favorabil, stabilit pe baza cursului de schimb interbancar, valabil pentru peste 24 de valute diferite si pentru sume de pana la 5.000 EUR pe luna.

Afla mai multe informatii despre asta pe sursa foto:mrfinance.ro.

Citeste si:  Ce trebuie sa stiti despre faina de grau si de cate tipuri este

Operatiunea dureaza doar cateva secunde. In acelasi mod, poti crea transferuri fixe, de exemplu, pentru a plati chiria apartamentului, pentru a trimite bani copilului in strainatate sau pentru a plati salariul unui colaborator online. Toate operatiunile sunt protejate de protocoale avansate de securitate, care iti permit sa blochezi si sa deblochezi cardul Revolut in cateva momente, online de pe computer sau smartphone, sa iti monitorizezi soldul si tranzactiile in orice moment, sa soliciti extrasul de cont online si sa primesti notificari in timp real.

Unul dintre cele mai interesante servicii ale Revolut ofera posibilitatea de a opera nu numai cu valute traditionale, ci si cu criptomonede, pentru a satisface nevoile clientilor moderni. Cu contul Revolut poti modifica sumele detinute in criptomonede, cu posibilitatea de a alege intre 5 valute electronice diferite, inclusive: Litecoin, Bitcoin, Ethereum, Ripple si Bitcoin Cash.