Blackberry Key 2, o reteta imbunatatita

La un an dupa iesirea pe piata a lui KeyOne, cu cele mai incurajatoare vanzari, TCL a decis sa continue pe aceasta cale cu un aparat si mai imbunatatit. Destul oare pentru a interesa si alte persoane in afara de fani?

«  Te adaptezi sau mori ». Iata o deviza pe care o cunosc foarte bine giganti din domeniul tehnologiei, dar pe care Blackberry a experimentat-o. Angajat intr-un parteneriat cu TCL, din 2016, firma a stiut cum sa isi transfere inteligent activitatea principala inspre dezvoltarea de programe si transferul de date.

Dar celebra marca nu a abandonat niciodata ideea de a mai scoate pe piata telefoane cu celebrul logo al sau, mura.

In ceea ce priveste desigul, telefonul Blackberry Key 2 reia designul fratelui sau mai mare, KeyOne, cu tastatura fizica QWERTY si o definitie Full HD- 1620X1080 de pixeli. Intr-o lume in care toate telefoanele tip smartphone se aseamana intr-o mai mare sau mai mica masura, acest form factor, mai degraba sobru, dar plin de clasa, va atrage cu siguranta priviririle, mai ales pe cea a fanilor.

Carcasa este din plastic si telefonul propune 2 nuante- de argintiu si de negru. Are un procesor Snapdragon 660 de la Qualcom, o memorie interna de 128GB si un acumulator de 3500 mAh este suficient pentru o zi doar. Sistemul de operare este Android 8.1

Citeste si:  Sfaturi utile pentru mentinerea unui sistem de supraveghere cat mai eficient

Camera frontala nu este foarte puternica, aceasta avand un senzor de 8 megapixeli. Noutatea este urmatoarea- camera din spate are un sistem dual de 12 megapixeli.

Acest dispozitiv este cel mai puternic propus pana acum de Blackberry si primul care dispune de o memorie de 6GB Ram. Cu siguranta ca este cel mai bun smartphone facut pana acum de Blackberry, la un pret destul de piperat insa, care ajunge pana la urma sa merite investitia.