De ce este bine sa locuiesti singur dupa 20 de ani

Fiind tanar, poate ti se pare greu sa te muti de la parinti. Chiar daca te muti la doar 20-30 de minute distanta poate ca o sa ai sentimentul ca mai bine ai fi acasa la parinti. Dar stii ce? Nu este nimic in neregula cu acest sentiment dar ti-am adus cateva motive de ce este bine sa incerci sa stai singur.
O sa inveti sa gatesti singur
Stim cu totii ca nimic nu este mai bun decat mancarea facuta de mama draga dar si noi trebuie sa invatam sa gatim. Nu putem trai cu mancarea preparata la microunde sau cumparata din restaurante fast food.
Constiinta de sine
Cand esti singur devii mai constient de sine. O sa realizezi ce iti doresti cu adevarat si de ce ai nevoie in viata.
Timp singur
Probabil nimeni nu isi doreste sa fie tot timpul singur, dar cu totii avem nevoie de momente linistite. Daca locuiesti singur nu trebuie sa te stresezi ca cineva intra in camera ta cand ai nevoie de singuratate si liniste, de intimitate.
O sa devii adult
O sa poti rezolva mai multe lucruri de unul singur. Sa locuiesti singur te ajuta sa afli mai multe despre lume si despre cum functioneaza lucrurile.
Tu o sa devii ’’regele/regina castelului’’
Nu trebuie sa inchizi usa de la baie, nu trebuie sa vorbesti incet daca te suna cineva noaptea, pentru ca nimeni nu e in casa ta in afara de tine. Poti sa stai pe canapea, fara pantaloni si sa te uiti la filme toata ziua sau poti dansa chiar si pe pat in lenjeria intima, nu te opreste nimeni.
O sa inveti sa fii mai respontabil
Daca o sa gasesti dezordine in bucatarie, o sa stii ca tu ai fost si ca tu trebuie sa faci curat. O sa inveti sa tii casa curata si sa speli hainele.
Poti sa pleci si sa vii cand vrei
O sa poti pleca de acasa oricand, fara sa primesti intrebarile ’’Unde te duci? Cu cine? Cat timp stai?’’