Xiaomi Mi CC10 Pro – zoom 120x, mai bine decat Galaxy S20 Ultra

Xiaomi Mi CC10, succesorul lui Mi CC9 Pro sau Mi Note 10 in Europa va fi primul smartphone care propune un senzor foto capabil de un zoom 120x. Aceasta capacitate este cu 20% mai superioara lui Galaxy S20 Ultra si teleobiectivului sau care beneficiaza de un zoom 100x, cel mai ridicat pana la aparitia lui Mi CC10 Pro.

Timp de mai multe saptamani, Mi CC9 Pro a ocupat primul loc in clasamentul DxOMark. Succesorul sau ar trebui deci sa faca o si mai buna impresie. Primele informatii cu privire la senzorii foto ai acestui smartphone tocmai au fost dezvaluite de catre celebrul insider Xiaomishka. Xiaomi pregateste un smartphone cu numele de cod CAS al carui nume comercial va fi Mi CC 10/CC 10 Pro daca este sa ne luam dupa informatiile oferite de insider. Particularitatea acestui smartphone consta in faptul ca este dotat cu un teleobiectiv cu un zoom optic 12x si zoom digital 120x.

Dupa cursa megapixelilor, batalia pare sa se dea de acum inainte pe terenul zoom. Avantajul este acela de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a fotografia obiecte de la cativa metri distanta, pastrand totodata o calitate decenta a imaginii. Pe langa zoom, Xiaomishka a vorbit in egala masura despre prezenta unui Snapdragon 775G care inca nu a fost oficializat de catre Qualcomm.

Citeste si:  5 sfaturi pentru a incuraja un copil lenes

Va amintim faptul ca Xiaomi Mi CC9 Pro a foat lansat in Europa sub numele de Xiaomi Mi Note 10 si ca este dotat cu procesorul Snapdragon 730G. Se pare ca senzorul principal al viitorului Mi CC 10 Pro va fi succesorul lui ISOCELL Bright HMX de la Samsung. Ramanem la rezolutia de 108mpx insa tehnologia Tetracell este inlocuita cu Nonacell.