Cum sa fii frumoasa dimineata in mai putin de 10 minute

Pentru multi dintre noi, pregatirea de dimineata pentru a merge la munca este o veritabila cursa contra-cronometru. Din fericire insa, este posibil sa avem un ten stralucitor in mai putin de 10 minute datorita catorva trucuri care te ajuta sa castigi timp.

Dupa mai multe luni de telemunca, a venit vrmeea sa te reintorci la birou. Chiar daca unele doamne au decis sa nu se mai machieze de cand cu pandemia si statul acasa mai mult, unele nici nu ies din casa fara putin rimel sau ruj. Fie ca faci parte din prima sau a doua categorie, iti spunem cum poti pune adio ochilor umflati dimineata in doar cateva minute.

Bea pe stomacul gol

Ai nevoie de o cafea, un ceai sau de un suc de fructe pentru a te trezi? Cel mai bne este sa bei intai un pahar mare de apa calda (cu sau fara lamaie) in fiecare dimineata. Dupa o noapte de somn, organele noastre simt nevoia de rehidratare. Acest automatism permite corpului nostru sa elimine si mai multe toxine. Rezultat: in mai putin de o luna de la adoptarea acestui obicei, intregul chip se va ilumina.

Citeste si:  Alegerea elementelor de lenjerie intima feminina

Mizeaza pe Golden Hours

Cu alte cuvinte, fii atenta la orele la care regenerarea celulara este in top, adica intre orele 23 si 2 noaptea. Ingrijirile “sleeping packs”, originare din Coreea, mizeaza pe aceste ore importante si esentiale pentru a-i oferi pielii o maxi-doza de activi hidratanti si reparatori. Promisiunea: o piele odihnita inca de la primele ore ale diminetii.

Foloseste BB, CC, DD…

Si pana la GG, pentru a incheia cu seria ingrijirilor 2 in 1, 3 in 1 si asa mai departe. Aceste produse ne infrumuseteaza tenul, ne protejeaza de razele UV si, conform specialistilor, camufleaza imperfectiunile (BB), corecteaza neregularitatile (CC), au o actiune anti-aging (DD) si confera stralucire tenului (EE).