Cum sa curatam praful de pe electrocasnice?

In lumea noastra in continua schimbare, in materie de tehnologie si de preturi pe care le platim pentru ultimele progrese in tehnologie, este important sa ne mentinem electrocasnicele in stare de functionare corecta, curatandu-le in mod regulat. Impreuna cu prietenii nostri de la administrarea digitala a casei HomeZada, avem cateva sfaturi pentru curatarea electrocasnicelor din casa ta.
Little Bunny Foo Foo care trec prin … sufragerie, sufragerie, in toata lumea!

Iepurii de plus sunt draguti. Iepurasii de praf, nu chiar. Acestia pot fi un pericol pentru siguranta dumneavoastra. Iepurasii de praf pot reprezenta un pericol de incendiu daca se aduna in apropierea de electronice si prize. Daca scanteile zboara, ele se pot aprinde si pot provoca un incendiu. Praful si aspirarea obisnuita cu un furtun pot reduce semnificativ cantitatea de praf care ramane in apropierea prizelor si aparatelor electrice. Locurile in care iepurasii de praf prospera si se inmultesc, precum iepurasii adevarati, sunt spatele centrelor de divertisment, in spatele birourilor, in spatele turnurilor de calculator si a dulapurilor si sub paturi. Fa-ti timp pentru a muta mobilierul si a scapa de ele inainte de a scapa de sub control.

Senzori ai camerei de securitate
Partenerul certificat de Rosie Tekna Security & Smarthome ne aminteste ca pastrarea curata a senzorilor si lentilelor camerelor de securitate este un aspect esential pentru a ne pastra in siguranta. Folositi o carpa uscata din microfibra, de acelasi fel pe care o puteti obtine de la un magazin de ochelari sau optometrie. Inainte de a sterge, dati unitatii un pic de aer comprimat.
„Este, de asemenea, o idee buna sa stiti daca lentilele si capacele camerelor voastre sunt din plastic sau din sticla”, a spus Jared Wright, specialistul in siguranta in viata al Tekna. „Cele mai multe camere ieftine din magazinele mari de cutii vor fi din plastic. La fel ca farurile masinii voastre, acestea se vor ingalbeni si se vor oxida dupa un an sau doi si atunci nu puteti face prea multe. Nu se vor intoarce niciodata la „ca nou”, iar imaginea va fi intotdeauna inferioara daca nu le mentineti. ”