Juventus in razboi cu Real Madrid

Juventus in razboi cu Real MadridJuventus isi doreste intinerirea echipei, iar pentru asta vor sa il aiba in echipa pe Kylian Mbappe. Sefii campioanei Italiei au pus ochii pe doua dintre vedetele viitorului Kylian Mbappe si Erling Haaland de la Salzburg.  Cei doi jucatori sunt printre cei mai buni din generatia lor.

    O noua rasturnare in fotbal

Presedintele Adunarii Generale a Actionarilor de la Juventus, Paolo Aicardi a anuntat o majorare de capital de 300 de milioane de euro iar clubul se pregateste pentru o noua generatie de staruri.

„Când am reuşit să-l aducem pe Cristiano Ronaldo, numărul 1 în lume, a devenit evident că orice jucător poate prefera să joace la Juventus, înaintea lui Real Madrid, Manchester United sau Barcelona. O altă dovadă este transferul lui Matthijs De Ligt. Acum planul nostru este să-l aducem pe noul Cristiano Ronaldo, versiunea mai tânără. Vrem ca Juventus să devină un brand global, modern şi inovativ,”  a declarat Paolo Aicardi.

Juventus va trebui sa duca o batalie apriga pentru cele doua staruri deoarece presedintele Realului, Florentino Perez este un mare fan al lui Kylian Mbappe. „Aţi văzut ce a făcut Mbappé? Într-o jumătate de oră a reuşit un hattrick contra echipei care era să ne bată acasă!”, a declarat acesta.

Florentino Perez a realizat ca lupta impotriva Juventusului pentru Kylian Mbappe va fi apriga. Acesta este constient ca nu ii va fi usor sa obtina semnatura fotbalistului de 20 de ani.

Citeste si:  Importanta elasticitatii si a tesaturii pentru o esarfa port-bebe

Sunt mai multi factori care sunt in favoarea Realului Madrid, mai exact relatia excelenta pe  care o au cu presedintele lui PSG, Al-Khelaifi dar si dorinta jucatorului de a parasi campioana Frantei.  Suma de transfer va fi oricum un nou record. Toate persoanele implicate sustin ca Kylian Mbappe va costa cel putin 300 de milioane de euro.

Vezi pe acest website mai multe detalii despre acest subiect si nu numai. Doar asa poti fii la curent cu ultimele stiri din fotbal.