Cum sa fii gazda Airbnb: sfaturi si trucuri pentru a deveni gazda perfecta

Airbnb a inceput in State acum aproximativ zece ani si a devenit o forma populara de cazare din intreaga lume. Nu numai ca adesea ofera o optiune mai ieftina calatorilor, dar ofera un alt tip de experienta – de la camerele din casele de familie pana la case impresionante si vile frumoase.
In calitate de invitat, este o modalitate excelenta de a intalni oameni noi in calatorii, iar ca gazda, este, de asemenea, o modalitate usoara de a obtine un venit suplimentar. Unii oameni folosesc chiar Airbnb pentru a-si plati ipoteca. Deci, daca aveti o camera de rezerva pe care nu o foloseste nimeni, de ce sa nu o inchiriati?

CUM SA FIE O GAZA AIRBNB: AIRBNB ESTE SIGUR?
Airbnb are in vigoare politici pentru a asigura protectia tuturor gazdelor, precum si cerinte stricte pentru toti oaspetii. Toate gazdele Airbnb primesc GRATUIT acoperire de pana la 1 milion USD pentru daune materiale si 1 milion USD pentru asigurarea de raspundere civila, impreuna cu asistenta pentru clienti 24/7 daca aveti intrebari sau nelamuriri.

In calitate de gazda veti putea elabora un set de reguli de casa care sunt afisate impreuna cu listarea voastra. Acestea ar putea include lucruri cum ar fi petreceri, animale de companie, fumat, etc.

CUM SA FII UN HOST AIRBNB
Pentru ca un invitat sa iti poata rezerva proprietatea, acesta trebuie sa aiba propriul profil Airbnb si sa incarce un formular de identificare valid. De asemenea, aveti optiunea de a selecta daca oaspetii pot rezerva direct sau daca trebuie sa solicite mai intai o rezervare, ceea ce va ofera optiunea de a vizualiza profilul lor inainte de a accepta.

Citeste si:  Perne decorative pentru un plus de culoare

Acest lucru va ofera posibilitatea de a verifica recenziile lor si de a le pune intrebari pe care le-ati putea avea, adica motivul sederii lor sau care sunt planurile lor in timpul sederii. Daca potentialul oaspete are feedback negativ sau simti ca natura sederii nu respecta regulile casei tale, atunci ai dreptul sa refuzi rezervarea, dar trebuie sa ii oferi un motiv.