Cum sa amenajezi dressingul bebelusului tau

Lucrurile unui bebelus pot ocupa destul de mult loc in ciuda faptului ca sunt micute. Exista haine, jucarii si accesorii diverse insa, hainele sunt cele mai multe de obicei. Ai nevoie de sfaturi menite sa te ajute sa amenajezi in mod eficent dressingul bebelusului. Citeste sfaturile de mai jos.

Privilegiaza aranjarea hainelor

Acest truc iti va permite sa alegi cu mai mare usurinta tinutele pe parcursul unei zile. Tine la indemana hainele de sezon si cele care au o marime potrivita pentru bebelus, la aceasta varsta. Hainele prea mari, care inca nu i se potrivesc sau care nu sunt potrivite anotimpului vor putea fi aranjate intr-un alt dulap sau intr-o valiza.

Claseaza hainele in functie de varsta, de marimi

Daca vrei sa pastrezi toate hainutele bebelusului, o optiune potrivita ar fi aceea de a le clasa in functie de marime. Astfel, poti agata hainele bebelusului tau pe un umeras, intr-un dulap,in functie de marime. Foloseste separatoare pentru a indica marimea. Poate fi vorba de o eticheta cu diferite personaje pe care scrii varsta si marimea. Hainele mai mari le poti pastra pentru mai tarziu, cand bebelusul mai creste. Aceasta optiune de aranjare a hainelor este ideala pentru a a putea vedea totul dintr-o singura privire.

Foloseste etajere

Acest tip de depozitare este ideal pentru a depozita pantofii. In plus, aceste etajere cu pantofiorii bebeluslui, atat de micuti si de draguti, vor constitui un excelent element decorativ. In privinta laturii practice, acest lucru ne permite sa regasim cu mai mare usurinta papucii bebelusului.

Citeste si:  Alege culoarea ideala pentru peretii casei tale

Separa hainele bebelusului in categorii

Numeroasele sunt categoriile de haine pentru copii, tipurile si modelele. Aranjeaza drept urmare hainele bebelusului pe categorii. Astfel, sorteaza sosetele, barbeticile, body-urile si pantalonii in sertare diferite. Cu ajutorul acestui truc nu va trebui sa deschizi toate sertarele atunci cand cauti haine de schimb pentru bebelusul tau.

Sursa: https://www.seodigg.fr/2021/11/23/amenager-dressing-nouveau-ne/