Cum poti conecta castile Huawei Freebuds Pro 2 cu smartphone-ul?

Screenshot 2022-08-02 10.53.31Muzica ocupa un loc special in inima fiecaruia. E parte din viata noastra, pentru ca muzica poate sa capete mii de nuante. Indiferent ca o persoana este la locul de munca, la sala de fitness sau se relaxeaza in gradina, poate alege sa asculte muzica. Insa, de cele mai multe ori, zgomotele din jur intrerup si distrag atentia, nemaifiind posibila ascultatarea melodiilor preferate, a podcasturilor sau a unei convorbiri importante. Cunoscand acest lucru, Huawei, compania chineza de mare anvergura pe piata de gadgeturi si echipamente IT, propune noile casti Huawei Freebuds Pro 2.

Modelul de casti este dezvoltat alaturi de compania Devialet, pentru a oferi consumatorilor cel mai bun si mai clar sunet de pe piata, intr-un design compact si versatil, fara fire. Cu un aspect elegant si o performanta profesionista, noile casti Freebuds de la Huawei sunt cea mai buna alegere pentru un sunet Hi-Res Dual de cea mai inalta calitate.

Cum se pot conecta castile Huawei Freebuds Pro 2 cu un telefon smart?

O caracteristica importanta a castilor wireless tine de usurinta de asociere cu diverse dispozitive, iar din acest punct de vedere, noile casti de la Huawei nu au nicio problema. Functioneaza cu smartphone-uri, laptopuri si tablete cu port de intrare de casti.

SiteX dezvaluie care este procedura pentru conectarea acestor casti noi de la Huawei cu un telefon smart, procedura care implica doua etape:

Citeste si:  Surface Laptop SE: Microsoft pregateste un laptop la un pret excelent

1. Conectarea si asocierea prin Bluetooth

Pentru a intra in modul de Asociere la prima deschidere a cutiei, este necesara tinerea apasata a butonului de conectare din partea dreapta a cutiei de incarcare a castilor wireless timp de 2 secunde. In cazul in care conectarea s-a efectuat cu succes sau daca actiunea a expirat, lumina de pe cutia de incarcare se va stinge.

In cazul in care se doreste resetarea si revenirea la setarile din fabrica, tot ce este de facut este plasarea castilor in cutia de incarcare, lasarea acesteia deschisa si apasarea butonului de asociere de 5 ori.

Pentru a resata dispozitivul si a reporni, trebuie apasat butonul de asociere si mentinut timp de 10 secunde.

2. Instalarea aplicatiei Huawei AI Life din AppGallery

Aceasta aplicatie trebuie cautata si descarcata din AppGallery.

Cu ajutorul conectivitatii Bluetooth, smartphone-ul se va asocia cu Huawei FreeBuds Pro 2. In aplicatia descarcata, tot ce mai este de facut este sa fie apasata pictograma “+”, adaugarea castilor pe pagina principala si sa se scaneze pentru optiuni suplimentare.

In acest fel, conectarea telefonului mobil, indiferent ca are sistem de operare iOS sau Android, se va realiza imediat si intuitiv.

Castile fara fir ideale pentru iubitorii de muzica, cu 4 microfoane care anuleaza zgomotul

Noile freebuds Huawei sunt casti inteligente, pregatite sa ofere un sunet de cea mai inalta calitate. Acestea se adapteaza si ofera sunete cu o inalta fidelitate, perfecte pentru audierea podcasturilor si melodiilor dorite. Zgomotul ambiental poate fi o problema pentru castile obisnuite, dar nu pentru acestea care folosesc 4 microfoane pentru anularea zgomotului ambiental, permitand utilizatorilor sa se bucure de convorbiri clare, muzica si filmele preferate.

Citeste si:  Fii artist cu Google Chrome Canvas

Utilizatorii de gadgeturi se indreapta spre Huawei pentru ca stiu ca primesc calitate, performanta si inovatie, iar noile casti wireless oferite brandul chinez bifeaza si cele mai mari exigente.