Cum aleg cea mai buna masina de facut paine in 2018?

Faina, apa, sare, drojdie…iata cateva ingrediente simple pentru a face cea mai buna paine la fel ca la brutarie si foarte sanatoasa… sau aproape. Mai ai nevoie de ceva. De cea ma buna masina de facut paine.

Masina de facut paine este cea mai frumoasa inventie cu putinta. Nu va mai trebui sa framanti pana la epuizare aluatul, nu va mai trebui sa o lasi la dospit, nici sa o modelezi sau sa astepti sa se incinga cuptorul. Va face totul pentru tine masina de facut paine.

Si nimic nu se compara cu momentul in care dimineata, dupa o noapte odihnitoare, te trezesti in mirosul minunat al unei paini proaspete si calde, dar si foarte crocante.

Ce iti ramane de facut? Sa stii care sunt criteriile de caretrebuie sa tii cont atunci cand alegi cea mai buna masina de factut paine in 2018.

Capacitatea. Este cea care va determina dimensiunea painii. In general, o masina de facut paine are o capacitate de 1,5 litri pentru o paine de 500 de grame si pana la 2,5 litri pentru o paine de peste 1000 de grame. Simbolurile M corespund unei paini de 500 de grame, L unei paini de 700 de grame iar XL unei paini de la 1000 de grame in sus.

Citeste si:  Samsung va lansa frigidere cu purificator de apa incorporat

Programele. Toate masinile de facut paine au unele programe in comun, indiferent de marca. Paine normala sau paine alba, paine fara gluten, paine integrala, briosa, prajitura…. iar cele mai performante si mai bune au peste 10 programe.

Masinile prezente pe piata prezinta o putere diferita, care merge de la 500 de wati pana la 1600 de wati. In mod evident, o masina mai rapida va oferi un timp de cocere mai rapid. Dar sa nu uitam ca va consuma in acelasi timp mai multa energie. Din acest motiv se recomanda modelele care au 650 de wati sau cele de 780 de wati maximum, la fel de performante.