Cele mai tari motociclete Husqvarna în 2 timpi de pe segmentul enduro

image001Lineup-ul enduro al Husqvarna Motorcycles include modele în 2 și 4 timpi. Gama de modele în 2 timpi include motocicletele TE 150i, TE 250i, TE 300i și varianta specială TE 300i Rockstar Edition. Pe piață veți descoperi, la prețuri competitive, cele mai noi modele de motociclete Husqvarna, alături de echipamente de protecție diversificate pentru rideri.

Motocicleta Husqvarna TE 150i are în dotare un motor de ultimă oră cu 1 cilindru, 2 timpi, 143.99 cc, care aduce avantajul costurilor reduse de întreținere și oferă, totodată, puterea necesară pentru a depăși obstacolele naturale sau cele prezente pe traseele enduro amenajate. Este un model entry-level, gândit pentru a veni în sprijinul piloților la început de drum. Motorul este cuplat la o cutie de viteze cu 6 trepte și asigură, conform datelor furnizate de producător, un consum de 2.62 l/100 km. TE 150i beneficiază standard de pornire electrică și kickstarter. Se remarcă prin dotarea cu furcă WP XPLOR 48 pe față și cu suspensia WP XACT cu monoamortizor pe spate, ce contribuie la confort sporit și o pilotare lină. Șaua are o înălțime de 950 mm.

image002

Husqvarna TE 250i se afirmă din punct de vedere al motorizării prin cel mai bun raport putere versus greutate. Această motocicletă enduro în 2 timpi din familia Husqvarna se numără printre cele mai populare opțiuni ale pasionaților sportului. Vine echipată cu un motor cu 1 cilindru, 249 cc cuplat la o cutie de viteze cu 6 trepte și pornire electrică. Alte caracteristici: înălțime șa 950 mm, gardă la sol 360 mm, consum eficient (aproximativ 2.55 l / 100 km, conform datelor furnizate de constructor), greutate 106.2 kg. Sistemul pe injecție inovator, centralizarea masei, vibrațiile reduse, livrarea lină a puterii, cadrul ușor și rezistent din oțel împreună cu un setup excelent la nivel de suspensii au ca rezultat o motocicletă pregătită oricând să-și înfrunte rivalii.

Citeste si:  Mini Aniversary Edition: un omagiu adus lui John Cooper

Husqvarna TE 300i poate fi companionul potrivit pentru riderii care își propun misiunea de explorare a celor mai dure trasee, acolo unde doar foarte puțini pot ajunge. Motorizarea în 2 timpi, 1 cilindru, 293.2 cc din componența lui TE 300i beneficiază de multiple îmbunătățiri cu scopul creșterii performanței. Această motocicletă enduro din gama Husqvarna în 2 timpi se afirmă în clasa sa datorită controlului și manevrabilității sporite în toate condițiile de teren. Motorul vine cuplat la o cutie de viteze cu 6 trepte. Alte caracteristici constă în dotarea cu pornire electrică, o șa confortabilă de înălțime 950 mm, gardă la sol 360 mm, consum 2.79 l / 100 km, greutate 106.2 kg.

image003

Varianta TE 300i Rockstar Edition s-a impus cu fiecare prilej în cursele enduro din campionatele internaționale. Riderul profesionist Billy Bolt a pilotat această motocicletă 300 cc în numeroase competiții, situându-se în fruntea clasamentului. Acest model în 2 timpi reprezintă vârful de lance al gamei enduro Husqvarna și beneficiază de o centralizare optimă a masei, vibrații reduse, un șasiu gândit pentru o pilotare de precizie și pentru feedback pentru rider. Manevrabilitatea de excepție, greutatea ușoară, setup-ul inovator la nivel de suspensii și dotările moderne în combinație cu un design la standarde actuale și o grafică atractivă fac din TE 300i Rockstar Edition o campioană pe cele mai mari circuite enduro.