Samsung a anuntat noua serie Q de Soundbar optimizat pentru televizoare QLED

Noile HW-Q70R si HW-Q60R Soundbaruri beneficiaza de certificare Harman Karbon, o tehnologie noua pentru o mai buna calitate de sunet si compatibilitate mai inteligenta.
Pe data de 26 Martie, Samsung Electronics a anuntat ca lanseaza doua soundbaruri noi in seria Q, care sunt dotate cu tehnologia Samsung Acoustic Beam, la fel ca si noua trasatura Adaptie Sound. Ca parte din Samsung Audio Lab si Harman Karbon colaborare, HW-Q70R si HW-Q60R sunt mai inteligente ca niciodata, oferind o experienta impresionanta a sunetului inconjurator in casa noastra.
Utilizand tehnologia de Sunete Adaptive, soundbarurile HW-Q70R si HW-Q60R pot analiza continutul vizualizat in televizor si se adapteaza la setarile de sunet ideale pentru fiecare scena. La fel, soundbarurile vor schimba direct in modul Adaptive Sound, cand televizorul Samsung 2019 QLED va fi conectat cu modul de AI pornit.
’’Prin Adaptive Sound, care intelege si optimizeaza sunetul potrivit scenei, utilizatorii se pot bucura de sunete mai reale pentru fiecare gen de continut.’’ declara Jongsuk Vice Presedinte Visual Display la Samsung Electronics. ’’Soundbarurile din noua serie Q, aduc sunete de calitate care au fost revitalizate de catre experti si infatiseaza un design care ofera aparenta estetica camerei, pentru a crea o experienta mai buna de home cinema pentru clienti.’’
HW-Q70R si HW-Q60R ofera de asemenea tehnologia Acoustic Beam de Samsung. Tehnologia Acoustic Beam foloseste o multime de gauri pe speaker, pentru a crea sunete mai dinamice si panoramice. Aceasta o sa umple fiecare colt al camerei cu sunete pline.
Pentru o integrare mai inteligenta si mai usoara in viata utilizatorilor, soundbarurile din seria Q vin cu o conectivitate Bluetooth, permitand utilizatorilor sa savureze cu mai mare usurinta muzica de calitate inalta de pe smartphone-ul lor.
HW-Q70R cu tehnologia Dolbi Atmos si DTS:X, are o forma subtire si o inaltime de 59mm, care se potriveste perfect cu televizoarele QLED.