Produse ultra moderne și profesionale pentru manichiuri complexe!

Woman sitting at home while Removing gel Polish from nails.FSM-românia.ro este un important distribuitor care comercializează la noi în țară, produse profesionale și semiprofesionale foarte moderne pentru îngrijirea unghiilor. Oferta acestui important magazin online include produse fabricate de producători recunoscuți în foarte multe țări ale lumii, pentru calitatea produselor și pentru aspectul și rezistența lor bună, timp îndelungat.

Este vorba despre produse proprii marca FSM, produse CANNI, EVERIN, ROSALIND, VENALISA, BASE ONE, SILCARE, MOLLY LAC, etc.

Toate produsele pot fi comandate online atât de către companii cât și de către persoane fizice care preferă să își îngrijească singure unghiile acasă.

Pudră acrilică Silcare – Sequent White, 12 gr

Este un produs foarte modern care se utilizează foarte ușor. Poate fi folosit inclusiv de către persoanele începătoare. Acest gen de pudră acrilică Eco Pro, se caracterizează prin durabilitatea ridicată, ușurință în aplicare și uscare rapidă. Produsul nu necesită uscare cu ajutorul lămpii UV sau LED. Poate fi utilizat pentru modelarea completă a unghiilor, pentru reumpleri sau pentru corecții.

Pentru a folosi Pudra acrilică Sequent White, aveți nevoie de o pensulă profesională rotundă. Aceasta vă va trebui la combinarea pudrei acrilice cu lichidul acrilic. Se va înmuia vârful pensulei în lichid și apoi va trebui să introduceți pensula în pudră. Veți observa că se va forma o perlă mică, pe care o puteți aplica pe unghia tehnică așa cum doriți dumneavoastră. Deși este un produs profesional de foarte bună calitate și foarte modern, costă în momentul de față doar 16 lei.

Citeste si:  Cam cat de sus reprezinta prea sus?

Produse profesionale pentru manichiuri marca FSM

Vă recomandăm cu această ocazie toate categoriile de produse profesionale marca FSM. Sunt de actualitate maximă, se lucrează foarte ușor cu ele și pot fi folosite foarte bine și de către persoanele care își fac singure manichiurile acasă. Pe site-ul FSM-romania.ro sunt postate sute de produse foarte utile mai ales pentru saloanele profesionale de manichiuri moderne: geluri pentru construcție, geluri color, toate tipurile de soluții pregătitoare, acetone, soluții degresante, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, uleiuri pentru hidratare, kit-uri unghii, produse EVERIN, aparatură ultramodernă, dezinfectante profesionale, oja semipermanenta, pudre acrilice, decoruri unghii, tatuaje unghii moderne, etc.

Produsele se pot comanda online în orice cantitate. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, serviciile de transport sunt complet GRATUITE.

Cu ajutorul acestui site important puteți achiziționa și celebrele produse pentru manichiuri marca EVERIN. Sunt foarte solicitate deoarece rezultatele obținute cu ajutorul lor sunt foarte bune. De asemenea, vă recomandăm înainte de sărbătorile de sfârșit de an, toată gama complexă de oje semipermanente. Foarte multe modele se potrivesc perfect pentru manichiuri dedicate evenimentelor speciale și foarte festive. De asemenea, puteți alege și categoria de decoruri unghii. Aici sunt toate tipurile de decoruri care vă pot ajuta să realizați cele mai interesante și cele mai complexe manichiuri și pedichiuri posibile.