Catrice – sursă de inspirație și tendințe moderne

img3Catrice nu trece cu vederea niciun detaliu sau tendință la modă. Sortimentul brandului este o confirmare clară a acestui aspect, deoarece include o varietate incredibilă de nuanțe moderne și clasice pentru machiaj.

Toate produsele sunt fabricate din componente de înaltă calitate, au formule inovatoare, texturi de lux și ambalaje de clasă premium! Catrice oferă clienților săi o plăcere adevărată cu un raport calitate-preț ideal. Avantajul fără îndoială este că de două ori pe an, gama de bază a brandului este actualizată cu aproape 25%! Mai mult, compania lansează anual până la 14 colecții limitate dedicate ultimelor tendințe din lumea modei.

Fii la curent cu ultimele tendințe:

Inovațiile în produsele cosmetice și competența specialiștilor în domeniul tendințelor populare de machiaj sunt rezultatul muncii unei echipe superbe de profesioniști, care călătoresc și se inspiră din cele mai relevante imagini și stiluri de viață ale capitalelor mondiale. Astfel, te ținem mereu la curent cu pulsul timpului și dezvoltăm remedii în cele mai elegante nuanțe, cu cele mai inovatoare texturi și în ambalaje de înaltă calitate.

Calitate premium:

Cea mai mare prioritate pentru noi este calitatea produselor noastre, nu există un singur produs în care personal nu am fi siguri. Astfel, furnizorii noștri sunt, de asemenea, supuși unui control strict și personal pentru a asigura respectarea standardelor de înaltă calitate.

Citeste si:  Ghidul investitorului - Ce este Bursa

Soluțiile Catrice sunt destinate fetelor și femeilor de aproape toate vârstele. Este reprezentat de fundații tonale, pudră, rujuri și luciuri, farduri și eyeliners, lacuri de unghii și alte produse cosmetice decorative. În același timp, una dintre caracteristicile cheie ale brandului este varietatea de culori, pe rafturi puteți găsi nuanțe pentru fiecare gust, de la pasteluri delicate, translucide, la tonuri colorate, profunde.

img4

La fel ca majoritatea companiilor, inclusiv cele de lux, Catrice actualizează gama în fiecare sezon, lansând o colecție la fiecare trei luni. Articolele noi vă permit să fiți în vogă și să aplicați machiajul în conformitate cu cele mai recente opțiuni.

Pentru femei, compania oferă o bază tonală dintr-o varietate de nuanțe delicate. De exemplu, fundația Infinite matt up to 18 h apricot beige, este prezentată în patru nuanțe. Are o consistență destul de densă, se fixează cu ușurință pe piele și se adaptează tenului. De asemenea, are o aromă plăcută și nu strălucește inestetic.

Colecția include și un fard de obraz Defining Blush în șase nuanțe. Crema-pudră pentru față Matt Mousse Makeup asigură tenul cu un finisaj atractiv. Fundația Ultimate Moisture Fresh Skin Makeup este potrivită pentru toate tipurile de ten. Are acoperire medie și protecție UV.

Colecția de produse cosmetice Catrice prezintă rimelul Evolution to Revolution Ultra Black. Acest rimel este unic, peria este folosită în două sisteme de limitare diferite, pentru machiajul clasic de zi și pentru un aspect dramatic.

Citeste si:  Top 5 obiecte feng shui pentru avere

De asemenea, sunt proiectate creioanele Kohl Kajal și Precision Eye. Nu există multe nuanțe de culoare, dar compania lucrează activ în această direcție. Luciu de buze, pigmenți, ruj, reprezintă culori bogate frumoase, care îți vor distinge întotdeauna buzele de altele.

Un sortiment mare de lacuri de unghii va fi pe placul iubitorilor de manichiură.