Zeii Atlantidei

zeii atlantideiAtlantida este un subiect dezbătut destul de des în cărțile de spiritualitate. De asemenea, mulți autori de cărți motivaționale amintesc de zeii Atlantidei, ca exemplu pentru oamenii din ziua de azi.

Cu eoni în urmă, frați din spațiul îndepărtat, sub ghidarea spirituală a Maeștrilor Înțelepciunii, creatorii universului au venit pe Pământ și s-au stabilit în centrul planetei. Misiunea lor era să pregătească suprafața planetei pentru dezvoltarea formelor superioare de viață biologice și pentru reîncarnarea sufletelor nimicite în explozia atomică, care a distrus planeta Melona(Lucifer), localizată între Jupiter și Marte.

Aceste corpuri superluminoase înălțate, oameni compleți, cunoșteau ierarhiile divine și misterele creației. Ei erau conștienți de logosul intern al planetelor, a căror conștiință a dat naștere unor grupuri unice de suflete, fiecare în stare să se încarneze în momente diferite.

În funcție de gradul de dezvoltare al fiecărei perioade, sufletele umane s-au încarnat pentru a-și completa creșterea. Ei au ales experiențe de viață specifice de-a lungul a mii de încarnări, până când au atins Împlinirea ca ființe umane.

La început, frații noștri din afara spațiului terestru, au construit orașe în centrul Pământului. Aghartha, grădina raiului, a fost creată și mulți colaboratori ai confederației galactice au venit voluntar pe Pământ. Toate culorile și rasele de umanoizi, au contribuit cu materialul lor genetic, de asemenea, cu planetele lor și cu specii de animale, la această geneză biologică.

Citeste si:  6 locuri ideale pentru pasionații de aventură

În planul creației tatălui cosmic, Pământul a fost considerat un spațiu planetar potrivit vieții, care va produce un umanoid universal, în stare să depășească toate polaritățile și diversitatea zonelor climatice. Până la acel punct din timp, a existat o mare diversitate de specii non-umanoide, care au făcut parte din dezvoltarea sufletelor.Diferențele erau așa de mari, încât sufletele aveau mari dificultăți să se reîncarneze în corpuri din alte sisteme solare. De aceea, scopul cosmic a fost să înființeze o nouă zonă experimentală a creației, sintetizată în toate sufletele într-un tip de corp universal. Confederația galactică și liderii săi, ordinul Melchizedec, frații luminii, au descins pe Pământ, pentru a introduce un nou tip de ființă umană, și o sarcină planetară. Ei au creat ființe umane după propria imagine, fără să facă îmbunătățiri genetice. Totul a mers bine, conform planurilor, până la căderea anticilor. Reîncarnarea animalelor ca oameni fost îmbunătățită prin directe intervenții genetice. Într-un timp scurt, au dezvoltat corpuri potrivite. Corpurile acestor creații au devenit perfecte într-un timp atât de scurt, încât sufletele de pe Melona (Lucifer), Venus și Marte, care în timpuri străvechi trecuseră deja prin cicluri de reîncarnare și creație, erau acum în stare să se reîncarneze pe Pământ, pentru a-și completa ciclul. Din acel moment, două tipuri de oameni au locuit planetarul pământean: adevăratele nemuritoare și eterice ființe din centrul pământului, care au supravegheat creația și evoluția sa și creația muritoare, care se purifică pe sine prin reîncarnare și se dezvoltă către ființe umane.

Citeste si:  Ultraviolet, culoarea anului 2018

Conform planului, ființele umane au adus patru civilizații, care s-au ridicat și au căzut, iar diferite grupuri de suflete și-au adus laolaltă experiențele din aceste civilizații. Totuși, paznicii evoluției, numiți de asemenea îngeri, au preluat în aparență puterea în mâinile lor. Ei au văzut cât de frumoasă a devenit creația lor, și câțiva dintre acești extratereștri din afara spațiului terestru, au fost tentați de regii pământeni, care mereu le ofereau cadouri, incluzând femei frumoase și chiar pe frumoasele lor fiice. Unii dintre emisarii confederației au cedat tentației.Ființe din afara spațiului terestru au procreat fizic copii cu ființele reîncarnate.

Aceasta era singura acțiune interzisă de Elohim, iar de atunci au trebuit să renunțe la statusul lor de imparțialitate și imortalitate. Ei au fost izgoniți din interiorul pământului, din Agartha, grădina raiului. Din acelmoment, ei și-au pierdut tinerețea veșnică și androginitatea. Cosmosul interior încorporat într-o ființă umană completă, prin uniunea personalității sufletului și a corpului, a suferit o separare. Erau astfel condamnați la o formă și o reîntoarcere la procesul evoluției umane.

Darurile lor extrasenzoriale i-au făcut ghizi spirituali ai lumii de dincolo. Profeți, înalți preoți și magicieni din toate timpurile au fost suflete ale zeilor căzuți. Și totuși, toate acestea au fost parte din planul Creatorului. Aceste suflete au făcut un sacrificiu voluntar pentru maturizarea speciei umane,pentru a le oferi lumina pe calea lor de a redeveni umani și a reveni la Tatăl lor ceresc.

Citeste si:  10 intrebari pentru o afacere de succes acasa

Salvează