Care sunt principalele tipuri de camere wifi Foscam?

Camerele wifi Foscam reprezinta o veritabila inovatie in domeniul supravegherii video. Functionand 100% fara fir, acestea poseda o baterie cu o autonomie importanta. Un dispozitiv de securitate din gama premium care le permite utilizatorilor sa obtina rezultate eficiente. Datorita etansietatii lor, se pot folosi atat la exterior cat si la interior. Prezinta o inalta definitie cat si o inalta rezolutie. Pe piata exista mai multe tipuri de camere wifi Foscam. Iata-le.

Cum sa alegi o camera Foscam ?

Alegerea unei camere video Foscam necesita o atentie speciala deoarece majoritatea seamana. Mai multe marci (Hikvision, Ezviz, Ring, Somfy) propun camere IP dotate cu o tehnologie de varf. Foscam vine cu camere wifi pentru exterior cu diferite functionalitati. Acestea prezinta diferente in ceea ce priveste calitatea imaginii, lungimea infrarosu pentru vederea pe timp de noapte, existenta sau nu a sistemului Cloud si multe altele.

Camera de exterior Foscam FI9853EP

Aceasta reprezinta unul din cele mai bune modele detinute de Foscam. Dispune de o conectivitate Power over Ethernet care faciliteaza instalarea sa. Acest model foloseste un singur cablu pentru a fi instalata si nu necesita bransarea la o priza electrica. Realizeaza clipurile video cu ajutorul unui mod infrarosu care se activeaza automat in absenta luminii. Este extrem de apreciata de utilizatori deoarece este dotata cu un mod de noapte, o alterta mail  daca o miscare suspecta este detectata si functioneaza cu orice smartphone.

Citeste si:  3 afaceri pe care le poți porni cu buget redus

Camera IP Bullet 1 MP Foscam FI9800P

Beneficiaza de o rezolutie inalta care iti permite sa vizionezi in mod corect de la distanta. Furnizeaza imagini la o rezolutie inalta, 720p cu o viziune infrarosu. Functia « detector de miscare » este insotita de mai multe unghiuri de vedere. Avantajele sunt numeroase precum o conexiune wifi, o certificare IP66 pentru exterior, alerta mail in cazul detectarii unei miscari si este compatibila cu orice smartphone.