MacBook Air 2022 M2: incarcare dubla sau incarcare rapida?

In cadrul oficializarii noului MacBook Air 2022 din timpul WWDC, am aflat ca incarcatorul poseda doua porturi USB-C pentru a incarca mai multe aparate in acelasi timp. Apple va propune o optiune de 20 de euro pentru a dispune de un incarcator de 67W si de a profita de incarcarea rapida.

Pe data de 6 iunie a avut loc WWDC, conferinta dezvoltatorilor Apple consacrata noutatilor oferite de marca. Am avut dreptul la un iOS16, iPadOS16, macOS Ventura, WatchOS 9 etc. Si, a fost prezentat in egala masura acest MacBook Air 2022 M2.

Un incarcator cu doua porturi USB

Acest nou MacBook Air va fi comercializat alaturi de un incarcator sector “compact” cu o putere de 35W. Marea noutate este aceea ca nu detine unul ci doua porturi USB-C. Insa aceste lucruri le stiam deja in mare parte deoarece au existat o serie de scurgeri de informatii inca din aprilie anul trecut.
Acest lucru permite incarcarea a doua aparate odata. Spre exemplu, intr-un tren, iti poti incarca simultan laptopul Apple dar si telefonul iPhone sau alt dispozitiv.

Incarcarea rapida soseste pe MacBook Air

Aceasta versiune 2022 cu procesor M2 integreaza acum o incarcare rapida. Conform testelor efectuate de Apple, permite recuperarea a 50% din autonomie in mai putin de 30 de minute. Cu toate acestea, pentru asta, va trebui sa folosesti incarcatorul sector USB-C de 67W vandut de Apple, ca optiune. Pentru a-l obtine va trebui sa scoti din buzunar 20 de euro in plus, pentru un incarcator care nu poseda decat un port USB-C. cu toate acestea, inca nu se stie cand va fi disponibil in Franta.
In cadrul WWDC, Apple a anuntat 18 ore de citire audio pentru dispozitivul sau ultra portabil cu noul procesor M2. Ramane de vazut cum va reactiona acesta din urma in cadrul unei utilizari reale si daca se va bucura sau nu de succes in randul utilizatorilor.

Citeste si:  IT- previziuni informatice si tehnologice de acum pana in 2020

Sursa: https://www.frandroid.com/marques/apple/1357711_macbook-air-2022-m2-charge-double-ou-charge-rapide-il-faudra-choisir