Accesoriile necesare pentru bebeluși: cum le alegi

Accesoriile necesare pentru bebeluși cum le alegiÎntre biberoane, suzete și scutece, termometre și articole necesare pentru baie, accesoriile pentru bebeluși și copii mici sunt numeroase. Iar de fiecare dintre acestea poți avea nevoie la un moment dat. Tot din categoria accesoriilor fac parte și bavețelele, accesorii potrivite din momentul începerii diversificării, dar și păturile sau mănușile, prosoapele sau chiar turbanele, acestea din urmă fiind alese mai ales pentru frumusețea lor. Iată câteva dintre accesoriile necesare unui bebeluș, care este utilitatea lor și cum le poți alege pe cele mai bune.

Accesorii esențiale pentru îngrijirea zilnică

Din categoria accesoriilor esențiale pentru îngrijirea zilnică a bebelușilor pot face parte atât hăinuțele și căciulițele din bumbac subțire, potrivite pentru interior, cât și șosețelele și mănușile, prosoapele și păturile.

Mănușile vor ajuta la protecție împotriva zgârieturilor, mai ales că bebelușii își mișcă mâinile în mod necontrolat și se pot zgâria pe față. Prosopul este absolut necesar pentru baia zilnică, iar căciulița cu nod poate ajuta la absorbția apei din păr după baie.

Pentru ca alegerea acestor accesorii esențiale să devină și mai ușoară pentru părinți și nu numai, poți achiziționa un set complet de îngrijire, dar și alte articole despre care poți să vezi mai multe aici. Mai mult decât atât, poți găsi seturi gata ambalate, perfecte pentru a le oferi cadou părinților care se află la început de drum și care pot fi copleșiți de grijile pe care le au în ceea ce privește îngrijirea bebelușului.

Citeste si:  Cosmeticele potrivite pentru tenul gras

Păturicile, accesorii de nelipsit din viața unui bebeluș

O păturică pufoasă, călduroasă, perfectă pentru a acoperi copilul când temperaturile nu sunt tocmai prietenoase, atât în interior, cât și în exterior – cu siguranță este accesoriul de nelipsit din geanta părinților, chiar din momentul în care bebelușul este scos din maternitate. Cu o păturică de acest fel poți înveli bebelușul și când se află în scoica din mașină, și când ieșiți la plimbare cu căruciorul, dar și atunci când doarme în pătuțul lui. Nu uita, însă, ca atunci când folosești păturica pentru un bebeluș să îl menții sub supraveghere, deoarece aceasta favorizează riscul de asfixiere.

O păturică cu un design atractiv, dar și extrem de eficient pentru a ține departe acest risc este cea pe care o găsești în magazinul Nannie, iar modelele sunt potrivite atât pentru fetițe, cât și pentru băieței.

Bavețelele, accesorii indispensabile pentru diversificare

Chiar dacă cel mic poate mânca și fără a avea o bavețică la gât, diferența între înainte și după masă va fi considerabilă. Cu siguranță vei vrea să păstrezi hainele copilului cât mai curate, iar o bavețică poate face diferența, mai ales dacă este vorba despre un copil autodiversificat. O simplă bavețică poate ține departe de hainele bebelușului sosurile sau alimentele care pot păta, iar în acest fel vei reuși să îți menții copilul cât mai curat, chiar și la finalul unei mese copioase.

Citeste si:  Eleganta si stil : rochiile de mireasa White Pearl!

Aceste accesorii, dar nu numai, trebuie achiziționate atunci când dorești o îngrijire completă a copilului tău încă din primele zile de viață.