Cum să alegi hanoracul potrivit pentru a-ți perfecționa stilul?

Cum să alegi hanoracul potrivit pentru a-ți perfecționa stilulÎmbrăcăminte potrivită pentru multe sezoane, hanoracul pentru femei sau pentru bărbați este un element de bază. Indiferent de stilul tău, hanoracul îți permite să creezi un număr mare de look-uri. De la rap american la rock, skateboarding sau un aspect sportiv. Iată cum să-ți alegi hanoracul.

Care sunt diferitele tipuri de hanorace existente?

Hanoracul Maxwear este articolul de îmbrăcăminte perfect pentru orice ieșire. Acest articol vestimentar a devenit foarte popular în ultimii ani și îl găsim astăzi în lumea streetwear-ului, rock-ului, sportului urban sau casual. Există multe tipuri de hanorace care vor arăta diferit în funcție de stilul pe care îl alegi. Croiala, gluga, culoarea, modelele și multe alte criterii sunt de luat în considerare. Există hanorace cu un design aparte datorită unui joc de modele sau culori. Depinde de tine să decizi dacă vrei un look street sau casual.

Cu glugă sau fără glugă?

Aceasta este adesea principala diferență între mai multe hanorace. Hanoracul pentru bărbați are conotații puternice stradale și urbane. Iarna, gluga oferă o protecție foarte interesantă împotriva frigului, ploii sau zăpezii. Invers, un hanorac fără glugă va avea o latură mai casual și merge peste tot. Hanoracul este una dintre acele piese vestimentare care poate fi folosită în multe ocazii, așadar, este bine să ai în garderobă mai multe modele.

Citeste si:  3 tipuri de baccarat la cazinourile online

Ce croială alegi pentru hanoracul tău?

Fie ca vorbim de un hanorac pentru femei sau barbati, croiala este un criteriu important de luat în calcul. Vei găsi astfel marimile clasice de îmbrăcăminte: XS, S, M, L, XL. Purtat aproape de corp, se va potrivi perfect cu blugii slim. Aici, ai tendința mai mult spre un aspect rock, skate. Dacă optezi pentru o croială lejeră, va avea un aspect mai rap american, urban și hip hop. Din nou, nimic nu te împiedică să-ți creezi propriul look, propriul stil. Dar este clar că o croială spune multe, alege-o cu grijă deosebită.

Hanorac – ce culoare să alegi?

Culoarea este primul element care va determina aspectul tău atunci când ne uităm la hanoracul tău. Pentru un look foarte sobru, dar elegant, hanoracul negru este o alegere excelentă. Purtat aproape de corp sau larg, se adapteaza tuturor tipurilor de corp. Nu foarte fantezist, poate fi purtat pentru o varietate foarte mare de ocazii. Pentru un aspect mai stradal, mai urban, sunt disponibile culori mai stralucitoare și imprimeuri moderne și îndrăznețe, care îți scot în evidență personalitatea și stilul unic.

Un articol cu adevărat esențial în garderoba masculină, hanoracul era practic o piesă vestimentară folosită în practicarea unei activitati sportive. Treptat, a devenit mai popular și, astfel, o necesitate în ceea ce privește look-urile streetwear. Alege și tu modelele potrivite și completează-ti garderoba cu cele mai versatile articole vestimentare, ideale pentru sezonul rece.