Un montaj rafturi care pune in valoare calitatea lor

slide poza 1Omul se simte depasit de situatie, cand vede in catalog mobila frumoasa asezata in camera si primeste zeci de pachete pe care trebuie sa le monteze singur.

Pe de alta parte nu s-ar putea proceda altfel, fiindca cine ar aduce biblioteca inalta ce s-ar balansa la orice curba si la orice frana brusca si mai ales cum ar putea sa fie bagata in casa!

Fiindca sunt voluminoase si greu transportabile, multe produse sunt livrate la adresa cumparatorului demontate, sigilate in cutii si cutiile etichetate. Toate aceste pachete din care vor lua nastere balansoarul, patul, sifonierul sau rafturile metalice sunt insotite de o schita si de accesoriile necesare, dar fara priceperea celui care le asambleaza calitatile produselor le sunt mult diminuate.

Tocmai de aceea nu imi place sa cumpar astfel de marfuri, fara serviciile de montaj oferite de specialisti. In ultima perioada am cumparat mobila si am platit in plus transportul si montajul, sa fiu sigura ca ma voi putea bucura de produse in ziua in care le primesc.

Sunt de principiul ca mai bine platesc mai mult si stiu ca fiecare surub a fost pus la locul lui si patul are stabilitatea pentru care a fost proiectat, decat sa apelez la o improvizatie gratuita si sa raman cu 10 suruburi sau cu anumite piese care isi au un rol important in sustinerea piesei de mobilier.

Am plecat de la mobila ca sa va sfatuiesc sa profitati de oferta Storeexpert.ro si sa solicitati montaj rafturi fiindca serviciul care pune in valoare calitatile incontestabile ale rafturilor metalice este gratuit.

Citeste si:  Care sunt lucrurile pe care nu trebuie sa le cureti niciodata cu bicarbonat de sodiu?

Greu gasesti furnizori de produse care sa se ofere ca vin la tine acasa sau la sediul firmei sa proiecteze, sa masoare inainte de a comanda de la ei produse, apoi mai fac un drum gratuit sa realizeze montajul!

Lasa specialistii sa isi faca treaba, fiindca in acest mod ei isi asuma responsabilitatea! Ei stiu sa aseze fiecare componenta la locul ei si sa o prinda in numarul de suruburi corect, fiindca au realizat aceste manopere de zeci de ani.

Din mainile lor au iesit rafturile din supermarketuri pe care se pun si laditele cu legume si fructe si baxurile de zahar si de ulei si toate produsele care nu se pastreaza in frigidere. Ai vazut cata stabilitate au rafturile acelea si cum niciodata nu s-a rupt vreunul ca produsele de pe ele sa se imprastie in magazin. Ai vedea numai griș, ores, zahar pe jos, daca rafturile acelea nu ar fi de cea mai buna calitate.

Specialistii de la Storeexpert asigura un montaj frumos, fiindca eficienta trebuie sa fie dublata de estetica in momentul in care marfa este expusa ca sa atraga si sa fie cumparata.

Daca in magazinul de piese auto vanzatorul iti gaseste repede piesa mica de care ai nevoie, tot lor li se datoreaza. Totul este ordonat datorita rafturilor: pe unul se afla anvelopele, pe altul piesele pentru motor si pentru partea electrica a masinii sau pentru caroserie si tot asa!

Citeste si:  Black Friday, ziua marilor reduceri

Sunt insa si sisteme sofisticate de rafturi care se monteaza pe verticala ca la baza lor salariatii firmei sau ai fabricii sa se deplaseze unde au nevoie. Exista sisteme de rafturi in care produsele se pun mecanizat cu motostivuitoare si se iau tot cu ajutorul lor ca livrarea marfii sa nu suporte amanare. In cazul lor, accesul la produse se poate realiza prin ambele parti, de aceea se impune dibacia specilistilor care le monteaza.

Priveste depozitele uriase din portofoliu ca sa intelegi de ce trebuie sa profiti de montajul gratuit pe care il ofera Storeexpert simultan cu produsele!

Pe ele sunt depozitate baxuri cu sute sau mii de litri de apa, piese pentru masini care cantaresc zeci de kilograme, materiale de constructie lungi si usor deteriorabile, daca nu se asaza perfect.

Comanda acum rafturile si solicita si proiectarea si montajul si vei fi pe deplin multumit!

Nu trece peste etapa consultantei, mai ales ca este gratuita si ca te vei pierde prin multimea de rafturi, nestiind pe care sa le alegi fiindca se potrivesc perfect nevoii tale de depozitare!

Problemele financiare le poti discuta tot in aceasta etapa, fiindca se va gasi o solutie eficienta si pentru tine, chiar daca ai bani mai putini.

Citeste si:  Care sunt tinutele cele mai avantajoase pentru femeile plus size?

Storeexpert iti pune la dispozitie:

-rafturi noi pe care le poti plati integral, daca nu iti place sa te stii dator.

-rafturi si utilaje de inchiriat pentru munci sezoniere. In felul acesta vei avea ce iti trebuie si nu vei fi obligat sa blochezi niste bani in rafturi.

-rafturi second hand, la un pret mai mic, dar la fel de bune cum sunt cele noi. Preturile lor sunt insa mai mici si banii economisiti ii poti investi in altceva.

-rafturi in leasing, prima plata putandu-se face, cand cumparatorul isi permite financiar.

Acest sistem flexibile financiar insotit de montajul, de proiectarea gratuita si de alte servicii la fel de importante, cum sunt transportul la adresa specificata de vanzator si mentenanta fac din Storeexpert vanzatorul numarul 1 de rafturi metalice din Romania.

Storeexpert sta la baza multor activitati economice din tara, de aceea merita apreciat la adevarata valoare, fiindca in fabrici, la ferme, in magazine si in gospodariile particulare produsele sunt ordonate cu ajutorul rafturilor lor.

Operativitatea lor iti permite sa infiintezi o firma astazi si sa ai depozitul pentru produsele realizate maine.

E linistitor sa stii ca in cazul in care te extinzi ai la cine apela sa vina sa proiecteze depozitele si sa se ocupe de montajul si intretinerea rafturilor metalice!