Razer Pro Click Mini, noul mouse fara fir oferit de Razer

Cu Razer Pro Click Mini, cunoscutul constructor din domeniul gaming propune un nou dispozitiv menit sa iti permita sa iesi din “zona de confort”. De fapt, acest nou mouse este, inainte de toate, orientat spre birotica si spre mobilitate.

Razer, acest nume rezoneaza adesea in mintea pasionatilor de gaming pe PC drept o referinta in domeniu, unul din liderii de pe piata in materie de periferice top gaming. Marca propune de altfel un mare evantai de produse precum tastaturi si mouse-uri cu configuratii moderne si personalizabile.
Cu toate acestea, marca ne surprinde inca o data dezvaluind un mouse mai putin obisnuit, fara fir.

Razer Pro Click Mini, silentios si discret

Cu acest nou mouse fara fir, Razer isi descrie produsul drept “mouse-ul ideal pentru productivitate in deplasare”. Acest mouse intra in categoria mouse-urilor portabile, cu alte cuvinte, este un mouse compact, de dimensiuni mici, cu 100,2 mm x 62,7 mm x 34,2 mm. Acest mouse este echipat cu un senzor cu o sensibilitate de 1200dpi.

Conectivitate

Chiar daca marca propune mouse-uri cu si fara fir, acest Razer Pro Click Mini se multumeste sa fie fara fir. Acesta se poate conecta la un computer fie prin intermediul unui emitator-receptor RF 2.4 GHz, fie prin intermediul unei conexiuni Bluetooth.

Citeste si:  Microsoft se intoarce pe piata browser-ului Mac dupa 16 ani

Aici surprimde mouse-ul fara fir Razer Pro Click Mini. Daca decizi sa folosesti acest mouse prin intermediul tehnologiei Bluetooth, o singura baterie va fi necesara. In schimb, in modul RF, mouse-ul va avea nevoie de doua baterii. Autonomia este in egala masura diferita, in functie de modul folosit.
Astfel, in modul Bluetooth, Razer anunta o autonomie de pana la 725 de ore. In modul RF autonomia este de pana la 465 de ore.

Pret si disponibilitate

Pentru moment, acest mouse este disponibil doar pe culoarea alba, cu mici tonuri de gri pe alocuri si este comercializat la pretul de 89,99 euro.