Tenet: filme de urmarit pe Netflix daca ti-a placut filmul lui Christopher Nolan

Lansat pe data de 26 august, Tenet, cea mai recenta bijuterie apartinand lui Cristopher Nolan are deja o multime de fani. Descopera cateva filme difuzate de Netflix care iti vor permite sa prelungesti aceasta experienta.

Tenet, lung-metrajul cu numarul 11 al realizatorului este un thriller de spionaj spectaculos, pe cat de exigent pe atat de spectaculos. Legi fizice si calatorii in timp sunt in program. Unii il considera un film mult prea complex in timp ce unii il considera de-a dreptul spectaculos.

Descopera mai jos cateva filme difuzate de Netflix daca ti-a placut Tenet.

Edge of Tomorrow (2014). Tom Cruise interpreteaza aici rolul unui soldat care duce aceeasi batalie zi de zi, captiv intr-o bucla temporala. De fiecare data in timpul luptei, moare. Actiune garantata.

The Cloverfield Paradox (2018). A treia parte din saga, The Cloverfield Paradox ne scufunda in anul 2028 la bordul unei statii spatiale ce are misiunea de a salva Pamantul aflat la marginea unei crize energetice. Insa, echipajul are parte de o multime de obstacole in timpul acetei misiuni care nu fac decat sa adanceasca aceasta criza…

Inception (2010). Un film care nu mai are nevoie de nicio prezentare : timp, spatiu, vise, utopii…cu Leonardo DiCaprio in rolul principal cu siguranta vei avea parte de clipe minunate urmarindu-l.

Citeste si:  Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi o casa

Extraction (2020). In acest thriller de succes, Chris Hemsworth este Tyler Rake, un mercenar calificat, ce are misiunea de a o gasi pe fiica unui baron al drogului, rapita la Bangladesh.

See You Yesterday (2019). Un film care abordeaza si unele chestiuni sociale care nu fac decat sa agite societatea americana. O tanara femeie de stiinta calatoreste in timp pentru a incerca sa impiedice moartea fratelui sau, ucis de politie.