La cine apelezi cand pleci in vacana si vrei o casa curata?

helppyAnul acesta a fost unul destul de incurcat.Pe langa toata pandemia globala cu virusul Covid19, autoritatile au facut panificarea vacantei de vara destul de dificila. Intr-un fel am reusit sa  le programez pe toate, mai putin curatenia generala in apartament care o planuisem deja din Aprilie. Avand in vedere ca in familia naostra lucram toti, ne-a fost greu sa gasim timpul necesar sa curatam praful, sa aspiram covoarele si sa stegem podelele. Astfel se face ca inainte de a pleca in vacana am decis sa apelam la Helppy.ro, firma de curatenie din Bucuresti, despe care am auzit diret de la prietenii mei. Acesta firma ofera servicii de curatenie generala la domiciliu dar si la sediul de lucru. De asemenea, pe site-ul lor am vazut ca se ocupa si cu alte servicii precum:

  • Montaj;
  • Gradinarit;
  • Reparatii;
  • Amenajari;
  • Curatenie.

A fost foarte usor sa vorbesc cu personalul si sa stabilesc o zi in care sa vina la apartament sa curete totu in timp ce noi eram in vacanta. Nu a fost nevoie sa preau cheia, deoarece I-am lasat-o uni vecin sa deschida cand vine firma.

Pot sa spun doar ca am avut cea mai placuta surpiza cand ne-am intors din vacanta. Casa nu a aratat niciodata atat de bine.

Iata principalele avantaje ale unei firme de curatenie la domiciliu:

Citeste si:  Lucrurile de nebanuit care iti distrug dintii

Daca decideti sa lasati micile sarcini zilnice in mainile profesionistilor de curatenie, puteti avea mai mult timp pentru voi. In acest fel va puteti concentra pe ceea ce este cu adevarat important: a fi alaturi de familie, prieteni sau pur si simplu sa va odihniti.

Dupa cum va asteptati, angajatii companiilor de curatenie sunt adevarati profesionisti din sector. Aceasta inseamna ca stiu ce produse sa foloseasca si cum sa curete diferite materiale si suprafete. Ei stiu ce tip de echipament special este potrivit pentru fiecare pata si se vor asigura ca au tot ceea ce este necesar pentru a garanta cel mai bun rezultat.

De asemenea, trebuie sa retineti ca aceste tipuri de companii folosesc de obicei produse specializate si nu sunt produsele tipice care pot fi gasite in supermarket. De multe ori sunt formule speciale indicate pentru a fi utilizate de profesionistii in domeniul curateniei.

Pe de alta parte, pe langa faptul ca dispun de instrumentele necesare, acesti profesionisti au de obicei o experienta excelenta, ceea ce le permite sa se curete rapid si eficient.

O igiena buna este unul dintre cei mai importanti factori in prevenirea bolilor si alergiilor. Acest lucru este esential mai ales in casele in care oamenii sunt alergici la praf sau cu probleme respiratorii sau ale pielii. Desigur, puteti garanta aceasta igiena angajand o companie de curatenie. Vor sti ce produse sa foloseasca in fiecare caz, pentru a evita sa puna in pericol sanatatea persoanelor din proprietate.