Romanii au privilegiul sa stie totul despre OVB Romania

poza 2O informatie buna valoreaza enorm si trebuie sa apreciem posibilitatea de a avea acces la ea gratuit. Parca o vad pe sefa mea care niciodata nu ne informa despre cursuri de formare continua, despre concursuri, ci spunea apasat: „Informatia costa!”

Pe internet exista surse inepuizabile de informatii, dar si instrumente obiective de masurare a „cantitatii” de adevar pe care acestea o contin. De cate ori am cautat anumite servicii am gasit si impresii favorabile si critici, dar se observa cu ochiul liber:

-laudele exagerate care vin de la o singura persoana care are un interes anume

-criticile nedrepte

-tot ceea ce este hiperbolizat in anumite scopuri.

Este un privilegiu ca in prezent, romanii pot afla totul despre OVB Romania si ca exista o astfel de firma in tara noastra.

O informatie atat de utila este oferita gratuit celor care au nevoie de ea si toti oamenii au nevoie de sfaturi financiare si de consiliere pentru a-si admnistra cat mai bine banii si a-si asigura venituri la batranete sau in caz de imbolnavire.

Cititorii circumspecti pot verifica mai intai activitatea internationala si nationala OVB, urmarind toate statisticile corecte, apoi opiniile clientilor si dupa aceea garantiile si oportunitatile pe care le ofera detinatorilor fiecare tip de asigurare in parte.

OVB isi desfasoara activitatea la nivel international de 50 de ani si daca nu ar avea succes, nu ar fi reusit sa multumeasca peste 3 milioane de clienti. In multe dintre statele europene ocupa locuri fruntase in consultanta financiara si medierea celor mai eficiente asigurari. Tot in aceasta lunga perioada de activitate a reusit sa isi faca 100 de parteneri puternici care fac din asigurarile OVB cele mai dorite in tarile dezvoltate ale Europei.

Citeste si:  Adormirea Maicii Domnului

Solutiile financiare oferite de expertii OVB sunt eficiente si personalizate si mai ales garantate datorita acestor parteneri puternici. Oamenii din lumea intreaga care le-au incredintat economiile lor sub diferite forme au fost mai mult decat multumiti.

Iata ce a declarat T.N, referitor la asigurarea de satatate OVB: „Eram pe deplin sanatoasa, cand o colega de serviciu foarte tanara ne-a anuntat ca a descoperit ca are o boala grava si costisitoare si ceea ce este mai tragic, nu are un ban pus bine pentru tratamente si pentru spital. O priveam cu imensa mila si m-am gandit ca daca mi s-ar intampla acelasi lucru si eu as fi in pom. In casa noastra  nu exista o pusculita si nici notiunea de economie. Colega mea era macinata pe zi ce trece de gandul ca va muri cu zile, fiindca nu are banii aceia care i-ar fi permis sa se trateze in cele mai bune clinici, sa isi faca analizele rapid ca tratamentele sa nu intarzie. Pierduse bucuria de pe chipul ei tanar si frumos si ar fi ajuns la depresie, pana cand a aflat ca i se pusese un diagnostic mult prea grav fata de boala de care suferea. A rasuflat usurata si ne-a spus ca nu mai sta fara asigurare de sanatate si ca isi face una rapid prin intermediul expertilor OVB. Atunci m-am gandit ca intamplarea aceasta poate fi un avertisment pentru mine si dupa ce am luat datele de contact de la ea si am discutat si eu cu un expert OVB, m-am ales cu asigurarea. Cei din familie radeau toti ca stau cu asigurarea in buzunar degeaba si mai bine cu banii aceia imi cumparam o rochie sau o geanta eleganta sau mergeam intr-o excursie. Apoi a venit randul meu sa ma simt rau si medicul mi-a pus un diagnostic care m-a pus pe ganduri. Am hotarat sa nu incep tratamentele dure, fara o analiza serioasa care sa imi confirme verdictul.Unde sa o fac, fiindca la spitalele de stat trebuia sa astept 2-3 luni, iar medicul imi spusese ca orice intarziere ma poate costa viata. Prin intermediul asigurarii am facut analiza la cea mai buna clinica privata de profil din tara si m-am linistit. Fusese doar o suspiciune ca si la colega mea. Credeti ca am renuntat la asigurare? Nicidecum! O platesc cu regularitate si acum, sa fiu sigura ca in cazul in care nu voi mai putea lucra din cauza unei boli, voi primi o suma care sa imi asigure subzistenta. De asemenea, portile celor mai bune unitati medicale din tara imi sunt deschise datorita asigurarii.

Citeste si:  Istoria astrologiei: Originile, dezvoltarea și influența asupra culturii și artei

Cazurile colegei de serviciu si al meu au fost fericite, fiindca dincolo de suspiciune nu s-a aflat nimic, dar daca presupunerile medicilor s-ar fi adeverit si nu detineam polita de asigurare?”

Sanatatea este adesea neglijata, desi ar trebui sa se afle in centrul preocuparilor noastre. Consideram ca ea trebuie sa vina de la sine, fara sa depunem eforturi. In realitate, lucrurile stau diferit, fiindca fiecare om prevazator are o asigurare de sanatate valabila in buzunar.

Abia cand ne trezim si bolnavi si fara bani realizam cat de mult pierdem ca nu ne-am asigurat sanatatea.

Ce iti poti dori mai mult de la o astfel de asigurare decat siguranta ca:

-analizele si testele vor fi facute la timp si nu vei fi lasat sa astepti ca boala sa se agraveze pana la prima interventie

-vei primi lunar o suma, in cazul in care nu mai poti lucra pentru tratament, pentru facturi si pentru painea cea de toate zilele si nu vei fi o povara pentru cei dragi.

Nu mai sta pe ganduri, chiar daca ai 20 de ani si nimic nu te doare!

Fii prevazator/prevazatoare si mai bine sa ai asigurarea in buzunar si sa nu ai nevoie de ea, decat sa fii bolnav si sa nu ai nicio asigurare pentru viitor!