Uitati de aglomeratia de la orele de varf si optati pentru o trotineta electrica!

poza onlinesPe zi ce trece, strazile marilor orase parca sunt din ce in ce mai aglomerate si sufocate de masini, atat in mers cat si parcate. Cea mai mare parte a oamenilor circula singuri in masina iar in orele de varf, atunci cand cu totii trebuie sa ajungem la locurile de munca, scoli, facultati si asa mai departe, pierdem zeci de minute bune in trafic pentru distante de numai cativa kilometri.

Pentru cei care zilnic parcurg distante scurte pana la job si inapoi acasa de exemplu, exista o solutie mult mai avantajoasa, o solutie rapida, ieftina si destul de confortabila, prin intermediul careia va puteti deplasa foarte simplu fentand aglomeratia urbana.

Aceasta solutie consta in utilizarea unor trotinete electrice, care incet, incet, castiga din ce in ce mai mult teren fiind din ce in ce mai des vazute pe strazile de la noi. In tarile occidentale, foarte multi oameni au renuntat la masinile personale pentru activitati de genul acesta, in care sunt implicate distante scurte pentru a merge la locul de munca, apeland la tot felul de variante precum trotinetele electrice sau bicicletele.

O trotineta electrica este foarte usor de manevrat, poate atinge o viteza de pana la 45 km pe ora aproximativ (in functie de model sau limitari), de regula se pliaza ceea ce o face extrem de usor si de depozitat sau transportat pe scari ori in lift, iar in numai cateva ore de cand a fost pusa la incarcat, va puteti bucura de autonomii de 20 – 30 km sau chiar mai mult, tot la fel, in functie de model.

Citeste si:  Cum poti avea grija de porumbei dupa participarea la concursuri?

In ceea ce priveste preturile, acestea nu sunt deloc mari, insa sunt exterm de variata in functie de mai multe criterii precum: marimea bateriei, tipul sistemului de franare, viteza de incarcare, autonomia si viteza maxima si asa mai departe. Exista trotinete electrice care pot fi achizitionate chiar si cu aproximativ 2000 de lei sau mai putin, insa, exista si trotinete electrice care costa mult mai mult, insa si ceea ce ofera, sunt performante pe masura pretului.

Un alt avantaj al trotinetei electrice, consta in zgomotul produs. Acesta este unul aproape inexistent, singurul sunet pe care il produce fiind al motorului in momentul in care isi pune la bataie puterea astfel incat sa puna trotineta in miscare.

De asemenea, aspect extrem de important, in special datorita faptului ca este vorba despre o reala problema la nivel global, si anume poluarea, deoarece discutam despre un vehicul electric, trotineta nu va polua sub nici o forma.

In cazul in care va numarati printre acele persoane care sunt in cautarea unei trotinete electrice la cel mai bun raport calitate/pret, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe internet, unde veti gasi o foarte mare varietate de magazine online care se ocupa cu comercializarea unor astfel de jucarii extrem de eficiente, distractive si foarte utile la nevoie.