Stii care sunt obiceiurile proaste cauzate de Instagram?

Instagram reprezinta aplicatia vizuala a momentului. Iar acest lucru se intampla de cinci ani deja. Si pana acum, nicio alta retea nu a reusit sa o depaseasca. De ce? Pentru ca imbina de minune frumosul si instantaneele minunate, putand fi folositaa drept un album foto vizual care indeamna la evaziune.

Dar cea mai mare problema este ca poate crea dependenta si unele « proaste obiceiuri ». Mai ales daca ai obiceiul sa stai ore intregi si sa folosesti aceasta aplicatie. Care sunt acestea?

Nu incepi sa mananci niciodata un fel de mancare fara sa il pozezi prima data. Cand vezi un fel de mancare foarte aspectuos, mai ales la restaurant, primul lucru pe care il faci prima data este sa il pozezi cu un smartphone, mai ceva ca un paparazzi. Uneori strigi la prieteni deoarece au inceput deja sa manance inainte sa apuci sa le pozezi felurile de mancare? Putin cam patetic…

Cel mai adesea esti in intarziere din cauza hashtagului #ootd. In aceasta dimineata te-ai imbracat cu cea mai frumoasa rochita neagra, preferata ta? Va fi deci imposibil sa iesi din casa fara sa pozezi pe Instgram #ootd. Va fi imposibil si sa ajungi la timp la munca, cu siguranta.

Cunosti hastagurile pe de rost. Deoarece petreci foarte mult pe Instagtram, cu siguranta ca esti deja o experta atunci cand vine vorba despre ele. Si chiar ai tendinta sa le folosesti uneori atunci cand scrii un mail profesional sau mai personal. Si uneori le folosesti si in exrpimarea orala. Din fericire insa, cei din jurul tau sunt la fel ca si tine.

Citeste si:  Ce este lucerna si cum se planteaza?

Te-ai ranit deja incercand sa obtii un selfie perfect. Sau nu mai stii sa pozezi natural. De indata ce vezi un aparat foto, iti schimbi atitudinea si iei cea mai buna pozitie? Ei bine, da, inseamna ca esti dependenta de Instagram.

Salvează

Salvează