23andMe test ADN

23andMe este un brand care a devenit rapid sinonim cu testarea ADN-ului. Cu peste 10 milioane de utilizatori, este unul dintre cele mai populare kituri de testare ADN de pe piata. Aceasta este un lucru bun, cu cat mai multi oameni sunt in sistemul lui 23andMe, cu atat mai multe rezultate ale descendentei vor fi probabil mai bune si cu atat mai multe rude va puteti conecta.

pre deosebire de alte teste ADN de pe piata, 23andMe ofera o gama uriasa de informatii atat asupra stramosilor, inclusiv a etniei si rudelor tale genetice, cat si asupra sanatatii tale, care include riscuri genetice de sanatate. Nu numai ca toate aceste informatii sunt detaliate, dar sunt usor de inteles, datorita unei interfete de utilizator excelent.

Iata experienta noastra cu testarea ADN-ului 23andMe, inclusiv alegerea testului ADN potrivit, trimiterea unui esantion din ADN-ul tau si aflarea rezultatelor cu cateva saptamani mai tarziu.
Testul 23andMe ajunge intr-o cutie mica la aproximativ 3 zile dupa ce l-ati comandat – si toate lucrurile de care o sa ai nevoie pentru a face testul se afla in cutie.

Testul necesita o mostra de saliva. Trebuie sa scuipati intr-o palnie – poate dura un timp pana asta se umple. Apoi puneti un capac pe palnie care elibereaza un lichid special pentru a va pastra mostra de ADN pentru testare.

Citeste si:  Renault este afectat puternic de pandemia de covid-19

Apoi, trebuie sa va inregistrati kitul – exista un numar unic pe cutie si pe tub – inainte de a-l trimite. Asta este foarte important, dupa ce sunteti gata,este gata si numele tau nu este asociat cu proba ta de ADN.

In timp ce te inregistrezi, exista o multime de intrebari la care trebuie sa raspunzi, pentru ca rezultatele tale sa fie mai relevante.

Dupa ce ai inregistrat testul si ai facut mostra, trebuie sa le protejezi si sa le trimiti. – expedierea face parte din pretul testului.

In 3-5 saptamnai vei primi rezultatele finale ale testului. Vei primi e-mail cand mostra ta ajunge la 23andMe, dupa acesta vei primi un e-mail cand este testat, iar ultimul e-mail vei primi cand rezultatele sunt gata.