Reda albul si stralucirea rufelor tale cu cateva sfaturi minunate

Cel mai adesea, petele galbene au tendinta de a ne invada si a pune stapanire pe hainele noastre albe, care isi pierd din albul imaculat din cauza mizeriei sau a contactului cu transpiratia.

Si chiar daca esxista numeroase produse care te ajuta sa scapi de acest aspect foarte urat, cel mai bine ar fi sa apelezi la unele solutii sau la unele trucuri care nu distrug materialele.

In plus, poate ca nu stii asta, dar detergentii din comert si alte produse pentru haine, pe langa faptul ca afecteaza rufele, acestea sunt si foarte periculoase pentru mediu. Din acest motiv, cel mai bine ar fi sa mizezi pe alternativele ecologice si 100% naturale care furnizeaza rezultate similare si nu au efecte nedorite deloc.

Sucul de lamaie si sarea. Combinand acizii naturali din lamaie cu puterea de albire a sarii, vei putea obtine cea mai buna solutie contra petelor dizgratioase, care au tendinta de a se forma pe hainele albe din cauza transpiratiei.

Apa oxigenata si sucul de lamaie. O solutie facuta din apa oxigenata si suc de lamaie te va ajuta sa ameliorezi albul natural al hainelor. Mai ales atunci cand acestea au pete de praf sau de reziduuri alimentare.

Otetul alb. Atunci cand vrei sa ai grija de hainele tale si cand vrei ca hainele tale sa isi pastreze albul, otetul alb este unul din cele mai bune produse biologice la care poti apela. Acizii sai naturali actioneaza asupra petelor din tesaturi, ameliorand tonul natural al hainelor si catifeland in acelasi timp hainele.

Citeste si:  Cum sa alegi cele mai bune produse in perioada reducerilor

Lamaia si otetul din cidru de mere. Uleiurile naturale care se regasesc in coaja de lamaie se imbina cu acizii organici din otetul de mere pentru a furniza un produs alternativ ideal contra petelor galbene de pe haine.

Bicarbonatul de sodiu si lamaia. Bicarbonatul de sodiu este cel mai bun detergent natural deoarece poate inaltura praful si mizeria de pe haine. Iar alaturi de sucul de lamaie vei obtine cea mai eficienta solutie contra petelor galbene ce pot aparea sub brate sau la nivelul gulerului.