O dieta de slabit simpla: Atkins

2884743a_imgAceasta dieta de slabit este cea care poate fi urmata foarte usor, iar alimentele recomandate de aceasta sunt gasite la orice magazin local. De asemenea, deoarece exista foarte multe magazine online, in ziua de azi, alimentele pot fi comandate pe Internet, putand totodata sa va faceti un abonament lunar la unele dintre ele pentru a va fi oferita o reducere. De asemenea, alimentele din cadrul acestei diete pot fi gatite fie prin intermediul unui cuptor cu microunde, fie prin cuptorul conventional. Pe www.diete-deslabit.ro pot fi gasite si alte diete eficiente.

Aspecte pozitive legate de aceasta dieta de slabit

Toate mesele legate de aceasta dieta au un gust grozav. Ele sunt pline de savoare si pot contine indeajuns de multe condimente. Portiile sunt relativ mari, pentru ca persoana care urmeaza aceasta dieta sa se simta satisfacuta si nu aiba nevoie de mai mult. Textura si calitatea gustului este mai buna fata de acele alimente inghetate, pe care le gasiti in orice magazin.
Aspecte negative legate de aceasta dieta de slabit

Unele alimente asociate cu aceasta dieta contin conservanti si uneori uleiuri hidrogenate. Dar, totodata, alimentele care vi se par ca nu ar trebui ingerate, pot fi inlocuite cu altele care au aceeasi valoare nutritiva. Acest lucru poate fi efectuat cu un singur search pe Internet, existand, de altfel, o baza de date cu valorile nutritive ale fiecarui aliment in parte. De asemenea, aceasta dieta recomanda ca la micul dejun sa fie ingerata o cantitate semnificativa de suc de mere, acesta continand, totusi, mult zahar. Ar fi fost indeajuns un pahar mic de suc de mere, aceasta fiind o alegere mult mai buna.

Citeste si:  Sa ne pregatim pentru vara

Exemplul unui plan de dieta de slabit pentru o zi

Trebuie sa stiti ca de cele mai multe ori alimentele pe care le ingerati nu conteaza atat de mult pe cat ati crede. Conteaza sa aveti o idee asupra cantitatii de nutrienti ingerati, putand astfel inlocui orice aliment de mai jos, cu altul care contine aproximativ aceeasi valoare nutritionala si cu acelasi efect asupra scaderii in greutate.

Micul Dejun: Un ou, legume, un crenvusti de pui si suc de mere natural

Pranz: Carne de curcan la gratar sau fiarta, doua piersici si un pahar de suc natural, la alegere

Cina: Un burger de curcan, fasole verde si piure de cartofi