Care sunt avantajele de a pune pariuri pe bettingexchange?

Care sunt avantajele de a pune pariuri pe betting exchangeCu siguranță toți cei care joacă la pariuri sportive au în vedere găsirea unei platforme și a unei variante de joc cât mai avantajoase. Însă, în cele mai multe cazuri, nu platforma sau opțiunile de joc sunt cele care conduc spre victorie, ci propriile analize, stil de joc și șanse. O variantă de plasare pariuri interesantă, care te poate elibera de cotele stabilite de casele de pariuri, este cea de pariuri sportive fotbal pe o platformă de tip bettingexchange.

Care sunt avantajele puse la dispoziție de opțiunea bettingexchange?

Opțiunea de bettingexchange vine cu multe avantaje pentru cei care au ceva experiență în a paria și vor mai multă libertate în a accepta o cotă sau chiar în a stabili ei cota pe care o consideră cea mai potrivită.

Printre avantajele oferite menționăm:

  • Implicarea directă în stabilirea cotelor

Pe o piață liberă de cote, așa cum este cea oferită de bettingexchange, tu poți fi cel care dai cote prin opțiunea de Lay sau Contra. Și tot tu poți fii cel care acceptă o cotă stabilită de un alt jucător prin opțiunea de Back sau Pro.

  • Poți juca rolul pe care îl consideri cel mai potrivit

Dacă vrei să fii tu cel care lansează cote, poți alege să joci acest rol. Dacă ți se pare că ți se potrivește mai mult opțiunea de a analiza și alege cote, joacă în acest fel.

  • Poți alege sau plasa cote pe care nu le găsești la nicio casă de pariuri
Citeste si:  Ce este paradontoza? Cum sa te feresti de ea!

Pe platformele de bettingexchange poți găsi cote pe care nu le găsești la nicio agenție de pariuri. Sau poți plasa cota pe care o consideri tu cea mai potrivită. Pentru a ieși în câștig, important este să fii atent la ce alegi sau că stabilești o cotă pentru care există și cumpărător.

  • Ai o opțiune ce nu există la nicio casă pariuri

Pe varianta contra trebuie să dai o contă pentru un rezultat care nu crezi că se va întâmpla, cum ar fi de exemplul că un meci nu se va termina cu scorul de 2-0, să zicem.

  • Poți specula mult mai bine

Nu toți jucătorii care apelează la cest gen de servicii sunt la fel de experimentați. Astfel poți specula mai ușor greșelile altora sau poți testa cote care pot fi în avantajul tău.

Unde poți găsi opțiunea de bettingexchange?

În România există doar un singur operator care are licență pentru acest tip de servicii. Acesta este oferit pe Betfair Exchange. Jocul se adresează tuturor celor care vor sa participe la o piață liberă, în care cotele sunt stabilite doar de cererea și oferta pariorilor, nu de o casă sau platformă de pariuri.

Dacă te interesează opțiunea și vrei să o încerci, va fi nevoie de deschiderea unui cont și de stăpânirea celor două tipuri de plasare pariuri, numite Pro și Contra.

Citeste si:  Importanta elasticitatii si a tesaturii pentru o esarfa port-bebe

Serviciile se adresează exclusiv celor cu vârsta peste 18 ani. Deschiderea și activarea contului este condiționată de atașarea unor documente oficiale care să confirme acest aspect.

Jucați întotdeauna echilibrat, sume de bani asupra cărora să aveți control.