Mesaje de la multi ani pentru zi de nastere

Mesaje-de-la-multi-ani-pentru-zi-de-nastereMesajele care contin urari pentru ziua de nastere a cuiva trebuie gandite atent, astfel incat sa aduca zambetul pe buzele celor care le primesc si o stare de bine. Aceste mesaje de la multi ani pentru zi de nastere nu trebuie sa fie foarte lungi, atat timp cat contin o esenta puternica, sunt la obiect si transmit in doar cateva randuri tot ce trebuie.

Este vorba despre ganduri care sa fie frumos impletite si care sa aminteasca sarbatoritilor cat de apreciati sunt de catre cei din jur sau cat de iubiti sunt!  De cele mai multe ori, sarbatoritilor li se doreste sa fie sanatosi, fericiti si impliniti, sa isi vada toate visele implinite etc.

In ceea ce priveste momentul in care trebuie trimise mesajele de la multi ani pentru zilele de nastere, acesta poate varia, incepand de la miezul noptii si pana seara, inainte de incheierea zilei de nastere. Atunci cand oamenii implinesc o frumoasa varsta se bucura la fiecare gand frumos pe care il primesc, indiferent de ora!

Urari si mesaje de la multi ani pentru zi de nastere

1. „Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o de-a lungul timpului să se întoarcă la tine în această zi minunată. Îți doresc un sincer La mulți ani!”

2. „De ziua ta îți doresc fericire imensă și iubire din abundență. Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi. La mulți ani!”

3. „Zilele de naștere înseamnă un nou început și un moment perfect pentru noi țeluri în viață. Înaintează cu încredere și curaj! Ești o persoană specială. La mulți ani!”

4. „Fii fericit/ă! Azi este ziua în care ai fost adus/ă pe această lume ca să fii o binecuvântare și o inspirație pentru oamenii din jurul tău! Ești o persoană minunată! Să ai parte de cât mai multe aniversări și să îți îndeplinești toate dorințele!”

5. „Cu fiecare an care trece peste noi devenim mai înțelepți. Nu sunt sigur ce ai învățat anul acesta, dar știu că fiecare experiență te-a transformat în persoana care ești azi! La mulți ani!”

6. „Să primeșți flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare să iubeșți, să strălucești, să aduci bucurie și sărbătoare! La mulți ani!”

7. „Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții, iar în timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani!”

8. „Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericit/ă și amintește-ți un lucru: azi e ziua ta specială, așa că trăiește-o la maxim! La Mulți Ani!”

9. „În această zi specială îți doresc să găseșți dragoste și fericire în orice lucru și în orice persoană din viața ta! La mulți ani!”

10. „La Mulți Ani, cu ocazia aniversării, multă sănătate și bucurie! Să fii fericit/ă, dar și să faci fericiți pe alții. Să fii iubit/ă, dar și să răspândești iubire în jurul tău. Să ai parte de tot ce e frumos în lumea asta și toate visele să ți se împlinească!”

11. „Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani pentru ziua ta de nastere!”

12. „Credeai că am uitat de o zi atât de specială? Îți trimit din tot sufletul acest mesaj de La Mulți Ani și te asigur de prietenia mea veșnică!”

13. „O zi din an este a ta și este cea mai frumoasă zi. Să te bucuri de ea împreună cu cei dragi. La mulți ani!”

14. „Îți doresc să știi ce cauți în viață,să-ți dai seama când ai găsit ce ai nevoie și să ai norocul de a păstra ceea ce te face fericit/ă. La mulți ani!”

15. „De ziua ta îți doresc să fii înconjurat/a de prieteni, să asculți muzica ta de suflet, să lumineze orașul în jurul tău! La mulți ani!”

16. „Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de sănătate, un veac plin cu bani și un tradițional La Mulți Ani.”

17. „Atât de multe urări, atât de multe zâmbete, multe memorii, dar prea puține cuvinte pentru o zi atât de importantă. La mulți ani!”

18. „Zboară în avionul ambiției, aterizează pe aeroportul succesului, fie ca viitorul tău să strălucească mereu. La mulți ani!”

19. „Sper că această zi să fie începutul celui mai măreț și minunat an din viața ta. La mulți ani!”

20. „Îți doresc o zi plină de bucurie și un an plin de veselie. La mulți ani!”

21. „Sper ca ziua ta să îți aducă tot ce e mai bun pentru sufletul tău! Îmi doresc ca ziua de azi să fie plină de surprize plăcute! La mulți ani!”

22. „Sper ca de ziua ta toate lucrurile pe care ți le dorești in viață să vină spre tine așa cum ți-ai imaginat. La multi ani!”

23. „Îți doresc o zi frumoasă, cu multă sănătate și fericire veșnică. La mulți ani!”

24. „Îmi doresc ca ziua de azi să îți aducă cât mai multă bucurie, la fel de multă ca cea pe care o emani celor din jur. La mulți ani!”

25. „Poate că nu sunt lângă tine în ceastă zi specială, dar vreau să știi că mă gândesc la tine și că îți doresc un sincer la mulți ani!”

26. „Nu am cuvinte să exprim cât de fericit/ă sunt că îți mai sărbătorești un an din viață! Îmi doresc să fii mereu fericit/ă și sănătos/oasă. Să nu te schimbi niciodată. La mulți ani!”

27. „Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit/a si aminteste-ti un lucru: azi e ziua ta speciala, asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!”

28. „In aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta! La multi ani!”

Mesaje de la multi ani pentru zi de nastere a apropiatilor

29. „De ziua ta iti doresc sa fii inconjurat/a de prieteni, sa asculti muzica ta de suflet, sa lumineze orasul in jurul tau! La multi ani!”

30. „De ziua ta iti doresc fericire imensa si iubire din abundenta. Fie ca toate visele tale sa se transforme in realitate si norocul sa iti bata la usa in fiecare zi. La multi ani!”

31. „Zboara in avionul ambitiei, aterizeaza pe aeroportul succesului, fie ca viitorul tau sa straluceasca mereu. La multi ani!”

32. „Determinata. Practica. Spirituala. Generoasa. Inteligenta. Senzuala. Intotdeauna calma. Asa iti doresc sa ramai si peste 100 de ani! La multi ani, draga mea!”

33. „Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de sanatate, un veac plin cu bani si un traditional La Multi Ani.”

34. „Iti doresc sa stii ce cauti in viata, sa-ti dai seama cand ai gasit ce ai nevoie si sa ai norocul de a pastra ceea ce te face fericita. La multi ani!”

35. „Sa primesti flori de ziua ta si sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa stralucesti, sa aduci bucurie si sarbatoare! La multi ani!”

36. „Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!”

37. „Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!”

38. „Sper ca de ziua ta toate lucrurile pe care ti le doresti in viata sa vina spre tine asa cum ti-ai imaginat. La multi ani!”

39. „Atat de multe urari, atat de multe zambete, multe memorii, dar prea putine cuvinte pentru o zi atat de importanta. La multi ani!”

40. „Oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trista si intotdeauna fericita. La multi ani!”

41. „Cu fiecare an care trece peste noi devenim mai intelepti. Nu sunt sigur ce ai invatat anul acesta, dar stiu ca fiecare experienta te-a transformat in persoana care esti azi! La multi ani!”

42. „La Multi Ani, cu ocazia aniversarii, multa sanatate si bucurie! Sa fii fericit/a, dar si sa faci fericiti pe altii. Sa fii iubit/a, dar si sa raspandesti iubire in jurul tau. Sa ai parte de tot ce e frumos in lumea asta si toate visele sa ti se implineasca!”

43. „Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani, draga mea!”

44. „Zilele de nastere inseamna un nou inceput si un moment perfect pentru noi teluri in viata. Inainteaza cu incredere si curaj! Esti o persoana speciala. La multi ani!”

45. „Iti doresc sa stii ce cauti in viata,sa-ti dai seama cand ai gasit ce ai nevoie si sa ai norocul de a pastra ceea ce te face fericit/a. La multi ani!”

46. „Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creeaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii, iar in timp ce scrii, zambeste! La multi ani!”

47. „Astazi e ziua ta si numai a ta. Astazi trebuie sa crezi cel mai mult in visele tale, caci se vor realiza, sa crezi in sperantele tale, caci se vor implini. La multi ani!”

48. „Credeai ca am uitat de o zi atat de speciala? Iti trimit din tot sufletul acest mesaj de La Multi Ani si te asigur de prietenia mea vesnica!”

49. „Imi doresc ca ziua de azi sa iti aduca cat mai multa bucurie, la fel de multa ca cea pe care o emani celor din jur. La multi ani!”

50. „La multi ani! Chiar daca programul ma tine departe de tine pret de cateva ore, iti doresc ca astazi sa primesti toata atentia pe care o meriti si o multime de cadouri. Sa zambesti mult si sa iti amintesti ca oamenii devin mai frumosi si mai sexy de la an la an.”

51. „Milioane de urari, mii de culori, sute de dorinte, kilograme de tort si multe zambete! Asta iti doresc de ziua ta! La multi ani, cu drag!”