Mesaje de la multi ani pentru fiica mea

Mesaje de la multi ani pentru fiica meaNimic nu se compara cu dragostea parintilor pentru fetele lor, pe care le-au crescut cu daruire, grija si iubire, motiv pentru care de ziua lor de nastere, doamnele si domnisoarele merita sa primeasca din partea celor dragi mesaje pline de caldura si bucurie! Parintii nu trebuie sa uite cat de importanta este ziua de nastere a fetitelor lor, pe care le-au asteptat cu drag si pe care le-au vazut in toate etapele vietii lor.

Cele mai frumoase mesaje de la multi ani pentru fiice sunt cele transmise fata in fata si care sunt insotite de imbratisari calde, insa atunci cand reuniunea de familie nu este posibila, videoconferintele online sau mesajele scrise reprezinta metode excelente prin care parintii isi pot felicita copiii. Cele mai sincere ganduri pot fi transmise la orice ora din zi si din noapte, in functie de momentul in care oamenii se simt cel mai confortabil.

Urari si mesaje de la multi ani pentru fiica mea

1. „Fiica mea dragă, îmi umpli inima cu dragostea și zilele cu bucurie. Mi-ai schimbat viața din momentul în care ai venit pe lume și m-ai făcut să mă întreb cum am putut să trăiesc până atunci fără tine. La mulți ani, iubita mea!”

2. „Legătura dintre mamă și fiică e una foarte specială. Încrederea pe care o avem una în cealaltă, iubirea noastră dincolo de cuvinte, o prietenie cât o viață de om – nu pot fi slăbite de nimic. Inima noastră este una. La mulți ani, draga mea!”

3. „La mulți ani! Ești o fiică minunată, ești tot ce mi-aș fi putut dori! Și, nu uita, că oriunde te-ar duce viața eu voi fi mereu lângă tine și te voi susține în tot ceea ce faci.”

4. „Dragul meu copil, azi e ziua ta, une din multele care vor urma în aventura care te așteaptă care se numește viață. Viitorul e plin de posibilități uimitoare. Așa că urmează-ți visele, primește oportunitățile care ți se oferă! Și atunci când vei simți că viața e grea, să știi că întotdeauna te poți baza pe noi, părinții tăi! La mulți ani, draga noastră!”

5. „Draga mea, te iubim din tot sufletul! La mulți ani și să nu uiți niciodată, tu ești minunea noastră!”

6. „La mulți ani, draga mea! Și, nu uita, ziua în care te-ai născut a fost cea mai frumoasă și fericită zi a vieții mele!”

7. „Draga mea, la multi ani! Îți doresc multe bucurii și pace în suflet și cât mai multe râsete. Și toată fericirea pe care ți-o poate aduce viața! Viața e un dar minunat și urarea mea e simplă dar dragostea e singurul lucru care contează dacă ai sănătate: Să fii mereu iubită, draga mea!”

8. „Draga mea, ai fost întotdeauna Prințesa inimii mele. Nimeni nu va fi vreodată mai specială pentru mine așa cum ești tu! La mulți ani și să ți se îndeplinească toate dorințele!”

9. „La mulți ani, fiicei mele minunate! Îți trimit toată dragostea. Sper să ai o zi superbă. Te iubesc cu toată inima mea și te voi iubi mereu!”

10. „Draga noastră fată, sper ca ziua ta de naștere să fie plină de distracție și lucruri frumoase. La mulți ani! Și nu uita că pentru noi ești mereu în inima noastră, așa cum ești din momentul în care te-ai născut!”

11. „Draga mea, cu fiecare zi care trece, mă uimești și mai mult. Ai crescut într-o tânără așa inteligentă, simpatică și bună la suflet cu atât de mult potențial! Sunt absolut entuziasmată și sunt convinsă că viitorul tău va fi unul minunat! La mulți ani, iubita noastră fiică!”

12. „De ziua ta, inima mi-e plină de amintiri cu o fetiță dulce, mititică și drăgălașă care mi-a atins inima și mi-a schimbat viața pentru totdeauna! La mulți ani, draga mea!”

13. „La mulți ani, iubita mea fiică! Să fii întotdeauna fericită și să alegi întotdeauna speranța! Simte mereu dragoste oriunde pe Pământul ăsta mare te-ai afla!”

14. „La mulți ani, fiicei mele minunate! O fiică nu poate fi mai specială decât ești tu pentru mine. Ești soarele meu și o mare binecuvântare.”

15. „Îți doresc de ziua ta o viață fără durere sau frică, o viață plină de bucurie și iubire! La mulți, draga noastră fiică!”

16. „Dintre toate darurile prețioase pe care le-am primit în viață, faptul că tu ești fiica mea a fost cel mai mare și mai valoros dintre ele! Mi-e dor de tine în fiecare minut și sper să ne vedem curând! La mulți ani, iubita noastră!”

17. „Pentru cel mai dulce îngeraș, îți dorim îmbrățișări nenumărate, fericire și mult alint în această zi minunată! La mulți ani!”

18. „Îți doresc să știi și să simți întotdeauna cât de puternică, deșteaptă și frumoasă ești! Îți dorim tot binele din lume și la mulți ani!”

19. „La mulți ani fetița noastră dragă! Ne umpli sufletele de iubire și bucurie în fiecare zi! Te iubim tare mult și suntem tare recunoscători că te avem lângă noi.”

20. „Fie ca această zi să-ți aducă la fel de multă bucurie și veselie pe cât ne aduci tu nouă în fiecare zi! La mulți ani frumoasa noastră prințesă!”

21. „La mulți ani pentru cea mai dulce fetiță din oraș! Fie că viața să-ți aducă numai bucurii și lucruri bune!”

22. „La mulți ani celei mai drăguțe fetițe! Ești mai dulce ca prăjitura cea mai bună și mai prețioasă ca bijuteria cea mai prețioasă! Te iubim și-ți dorim tot binele din lume!”

23. „Draga mea, nu-mi pot imagina viața fără tine, tu ești totul pentru mine! Mă faci să zâmbesc în fiecare zi, mă faci fericită, mă faci mândră! La mulți ani, fetița mea iubită!”

24. „Fiica mea scumpă! Fii o gospodină bună, o prietenă de încredere, un lucrător bun, o soție fidelă și o mamă gingașă. Vreau să fii fericită, iar alături de tine să fie doar oameni buni.”

25. „Prințesa mea mică, la mulți ani! Fie ca viața să fie așa cum îți dorești! Fii fericită și iubită și atunci vei avea totul. Succes, fericire și tot ce e mai bun, fetița mea!”

26. „Fiica mea dragă! De ziua ta îți doresc să ți se împlinească toate dorințele, să ai vise mărețe. Îți doresc să nu știi ce înseamnă boala, să fii presărată cu trandafiri, briliante, cadouri, să înflorești mereu ca o floare minunată ce aduce lumii bucurie!”

27. „Gingașa mea fetiță, din tot sufletul îți doresc să ai în suflet primăvara, multe momente însorite, realizarea tuturor scopurilor tale, de asemenea realizarea tuturor bucuriilor în viață! Fie ca zâmbetul tău să lumineze mereu, iar fericirea să-ți copleșească inima.”

28. „Fetița mea iubită, cu ziua de naștere! Fii mereu frumoasă, fericită, iubită și prețuită de cei din jur, îți doresc iubire, bunăstare și realizarea tuturor scopurilor.”

29. „Fiica mea iubită, te felicit cu ziua de naștere, cu o altă dată importantă. Fii frumoasă, uimitoare, fericită. Fie ca viața ta să fie plină de frumusețe, emoții plăcute, comunicări prietenoase și fericite.”

30. „Tu ești cel mai minunat și prețios dar al vieții noastre și noi vom fi întotdeauna recunoscători pentru asta. Ai o zi de naștere genială, dragă!”

31. „La multi ani, fata noastra preferata in toata lumea, te iubim atat de mult! Ziua ta de naștere este cu adevărat specială pentru noi, pentru că în acea zi am întâlnit cea mai mare mândrie și bucurie pentru prima dată!”

32. „Dragă, ne-ai făcut viața mult mai semnificativă și mai plină de bucurie decât ne-am putea imagina. Dorim ca toate cele mai mari scopuri și speranțe pentru viitor să devină realitate!”

33. „Fata mea, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in acesta zi! La multi ani!”

34. „Fata mea, fie ca Domnul sa-ti calauzeasca pasii ca sa gasesti adevarata fericire! La Multi Ani fiica mea!”

35. „La multi ani fiica mea! Iti urez din inima multa liniste sufleteasca si cat mai putine clipe de zbuciumLa multi ani fiica mea! Iti urez din inima multa liniste sufleteasca si cat mai putine clipe de zbucium. Fie ca acest an sa iti aduca tot ce iti doresti si mai ales SANATATE caci este mai pretioasa decat orice.”

36. „Fiica mea, La multi ani cu drag si dor, sa ai o viata frumoasaFiica mea, La multi ani cu drag si dor, sa ai o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!”

37. „La multi ani fata mea, cu fericire, sanatate si iubire.Toate gandurile bune, impletite-ntr-un buchet, le trimit, acum, la tine, sa-ti sopteasca-ncet, incet: La multi ani fata mea, cu fericire, sanatate si iubire.”

38. „Fiica mea, iti doresc ca bucuria si zambetul sa nu-ti dispara niciodata Fiica mea, iti doresc ca bucuria si zambetul sa nu-ti dispara niciodata de pe fata si din suflet, iar cei dragi tie, sa-ti stea alaturi mereu!”

39. „Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani fata mea!”

40. „Mesaje de zi de nastere – Fiica mea iti urez multa fericire, bafta in tot ce faci si multa, multa sanatateFiica mea iti urez multa fericire, bafta in tot ce faci si multa, multa sanatate… ca-i mai buna decat toate! La multi ani!”

41. „Fata mea, iti doresc ca in fiecare an numarul de lumanari sa scada iar numarul de petreceri, torturi si urari de La multi ani sa creasca!”

42. „Fata mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani fiica mea!”

43. „Fiica mea, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani fata mea!”

44. „La multi ani fata mea, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase.”

45. „Fata mea, sa primesti flori de ziua ta! Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani fiica mea!”

46. „Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani fata mea!”

47. „Fiica mea, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani fata mea!”

48. „La multi ani, fata mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi fiica mea!”

49. „Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani, fiica mea!”