Mesaje de la multi ani pentru copii

mesaje de la multi ani pentru copii

Parintii sunt un model pentru copii si este de datoria lor sa ii educe si sa se bucure de fiecare succes al acestora. Chiar o simpla urare de la multi ani poate surprinde si/sau educa tinerii, incuranjandu-i sa fie la randul lor atenti cu alti sarbatoriti.

Mesajele de la multi ani pentru copii pot fi haioase sau traditionale, in functie de starea de spirit a parintilor sau de modul de a fi al copiilor. Se mai pot alege mesajele si felicitarile in functie de pasiunile sau, daca sunt deja adulti, de profesiile copiilor.

Parintii au ganduri bune si urari pentru copii zilnic, de la dorinta de a avea succes in viata, pana la fericire in familie si o viata sanatoasa. Totusi, aceste ganduri nu sunt exprimate intotdeauna, pentru a evita sa ii plictiseasca sau sa ii enerveze pe copii. Zilele de nastere ale copiilor sunt ocazia perfecta pentru a exprima aceste ganduri frumoase si urari de bine.

Urari si mesaje de la multi ani pentru copii

1. „La Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit in ziua in care te-am adus pe lume.”

2. „La multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se indeplineasca!”

3. „Viata sa-ti aduca numai bucurii, iar norocul sa-ti fie prieten nedespartit. La multi ani!”

4. „Nu uita sa te joci mereu, caci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteste-le si celor din jur de asta! La multi ani!”

5. „Sa ai mereu sufletul pur, zambetul gingas si viata fara griji asemenea unui copil. La multi ani!”

6. „Dragul/draga mea, sa te bucuri de toate minunile acestei luni si viata sa-ti fie mereu vesela ca acum. La multi ani!”

7. „La Multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te copleseasca, iar ghinionul sa te ocoleasca! Toate visele sa ti se indeplineasca!”

8. „La multi ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.”

9. „Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos!”

10. „La multi ani tuturor copiilor si deasemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sanatosi!”

11. „Traieste-ti copilaria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai intorc! La multi ani, fiule/fata mea!”

12. „La Multi Ani! Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag!”

13. „La Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.”

14. „Pastreaza pentru totdeauna in suflet copilul din tine si nu va fi niciodata prea tarziu sa te bucuri de o copilarie fericita. La multi ani!”

15. „Viata mea ar fi pustie fara tine,intunecata fara lumina din ochii tai,trista fara zambetul tau,iar soarele si luna nu ar mai straluci la fel fara tine…”

16. „La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!”

17. „Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag! Toate visele sa ti se indeplineasca!”

18. „Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua care mi-a schimbat viata pentru totdeauna. Ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!”

19. „Doresc ca viata sa aiba pentru tine numai bucurii, iar norocul sa-ti fie prieten nedespartit.”

20. „Nu te grabi sa cresti! La multi ani! La multi ani copilului din tine.”

21. „La multi ani, copile! Este 1 Iunie! Este ziua ta! Sa cresti cu zambetul pe buze si viata sa-ti fie asemeni unui cer senin.”

22. „Pastreaza mereu copilaria in suflet si viata ta va fi mult mai frumoasa. La multi ani, dragul/draga mea!”

23. „La multi ani de Ziua Copilului! Sa nu-ti pierzi niciodata puritatea din suflet!”

24. „Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-ai schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!”

25. „1 Iunie va fi mereu ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai daruit mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La multi ani si te iubesc mult!”

26. „Fie ca toate zâmbetele tale să fie la fel de dulci precum cel pe care mi l-ai arătat când ai venit pe lume. La Mulți Ani!”

27. „La Mulți Ani, copil drag! Mami și tati te iubesc enorm și îți mulțumesc că ne-ai ales să fim părinții tăi!”

28. „Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani, fiule/fata mea!”

29. „Să îți păstrezi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri cun erau în prima zi în care m-ai văzut. La Mulţi Ani, copil frumos și bun!”

30. „La Mulți Ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te copleșească, iar ghinionul să te ocolească! Toate visele sa ți se îndeplinească!”

31. „Copilaria-i un zâmbet, un vis, e veselie, E pasarea ce alunecă-n zare, și-un gand pribeag de-o veșnicie. Copilaria-i o suavă floare. Bucură-te de copilărie! La Mulți Ani!”

32. „Viața mea ar fi pustie fără tine, întunecată fără lumina din ochii tăi, tristă fără zâmbetul tău, iar soarele și luna nu ar mai străluci la fel fără tine. La mulți ani, copilul meu!”

33. „La mulţi ani, copil frumos şi bun! Să ai o viaţă plină de bucurii, norocul să te însoţească şi toate visele să ţi se îndeplinească!”