Mesaje de la multi ani De Ziua Numelui

la multi ani de ziua numeluiZiua de nume reprezinta un moment excelent in care sarbatoritilor sa li se aminteasca de cat de multi oameni ii iubesc si ii apreciaza. Cei care au in familie sau in cercurile de prieteni persoane ale caror onomastici urmeaza trebuie sa tina cont de faptul ca mesajele de la multi ani reprezinta metode ideale prin care le pot transmite acestora urari deosebite. De cele mai multe ori, mesajele de la multi ani de ziua numelui contin urari de sanatate, fericire si iubire, dar si putere de munca, pentru ca sarbatoritii sa isi poata indeplini toate visele!

Conform religiei si traditiilor din Romania, foarte multi oameni poarta nume de sfinti si flori, sarbatorindu-si onomasticile alaturi de cei dragi. Este vorba despre momente perfecte pentru ca familiile si prietenii sa se reuneasca si sa petreaca impreuna clipe de neuitat!

Urari si mesaje de la multi ani de ziua numelui

1. „Pe portativul vietii, cele mai frumoase note sunt cele care se canta in doi. La multi ani de ziua numelui tau. Te iubesc!”

2. „M-am gandit toata ziua la tine, tocmai pentru a nu uita sa-ti transmit urari de ‘La Multi Ani’ cu ocazia zilei numelui tau! Te imbratisez cu drag.”

3. „Numele tau este muzica pentru urechile mele. La multi ani, iubire!”

4. „Ai onorat mereu Sfantul al carui nume il porti prin bunatatea si altruismul tau. La multi ani!”

5. „De ziua numelui tau iti transmit cele mai calduroase urari si-ti reamintesc ca poti sa contezi mereu pe prietenia mea. La multi ani!”

6. „La multi ani! Stiu ca sunt milioane de persoane care isi serbeaza azi onomastica dar tu esti cu siguranta cea mai speciala.”

7. „Pentru lume esti doar un nume dar pentru mine numele tau este intreaga mea lume. La multi ani!”

8. „Cele mai calde urari de ziua onomasticii tale! Ai un nume usor de retinut dar greu de uitat!”

9. „De ziua numelui tau casa sa-ti fie plina de dragoste si bucurie. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi. La multi ani!”

10. „De ziua numelui tau iti transmit imbratisari calduroase, pupici si cele mai bune urari. La multi ani!”

11. „Urarile mele de bine nu sunt doar pentru onomastica ta, sunt pentru toate zilele ce vor urma. Iti doresc sa ai parte de bucurie, iubire, sanatate. La Multi Ani!”

12. „Fie ca ziua numelui tau sa fie plina de momente speciale de care sa-ti amintesti cu drag. La multi ani!”

13. „Draga mea prietena, ziua numelui sa-ti fie plina de momente frumoase, magice, de neuitat. La multi ani!”