Mesaje de la multi ani de Florii

mesaje de la multi ani de floriiUna dintre cele mai importante sarbatori de peste ani, care nu trebuie uitata niciodata este Duminica Floriilor. Este vorba despre o zi in care mii de romani isi sarbatoresc onomastica, deoarece poarta nume de flori, asa cum sunt urmatoarele: Florentina, Florin, Ghiocel, Floarea sau Margareta.

Mesajele de la multi ani de Florii trebuie sa fie pline de caldura si de dragoste, sa transmita sentimente frumoase celor carora le sunt adresate si sa aiba o dimensiune potrivita. De preferat este ca persoanele care aleg sa trimita mesaje scrise sa le ataseze si fotografii frumoase, deosebite, care sa bucure sarbatoritii!

Mai mult, mesajele pot insoti superbe buchete de flori sau cadouri alese cu grija care, fara indoiala, vor fi pe placul oamenilor pentru care ziua Floriilor a devenit an de an o sarbatoare personala. Este vorba despre o ocazie perfecta pentru ca prietenii si familiile sa se reuneasca si sa croiasca noi amintiri pline de bucurie si voie buna!

Felicitari si mesaje de la multi ani de Florii

1. „Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza „la multi ani!””

2. „Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!”

3. „Vei primi flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!”

4. „Pentru ca florile infloresc in fiecare primavara, Pentru ca suntem tineri si iubim prietenia, In numele ei si a tot ce-i frumos, Eu iti doresc fericirea!”

5. „Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri sa-ti rasara in cale si garoafe sa-ti ramana in urma…”

6. „Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani de Florii!”

7. „Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!”

8. „Pentru ca esti o persoana deosebita, toate florile din lume ureaza un sincer “La multi ani” unei alte flori!”

9. „Iti multumesc ca m-ai invatat sa cred in lucrurile marunte, sa ma bucur cu tot sufletul de bogatia culorilor vietii.”

10. „Fiind o zi de sarbatoare crestineasca, nu-mi vine decat sa ma gandesc la Dumnezeu si sa-l rog sa ocroteasca familiile noastre si pe cei dragi ai nostri, oriunde s-ar afla si sa binecuvanteze vremurile si lumea in care traim.”

11. „De ziua ce-ti surade-n prag, Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag, Si mai frumos pe lume.”

12. „Totul pe lume se schimba… doar florile se deschid in fiecare primavara… Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza La multi ani!”

13. „Motoceii sa va intre in casa cu mult belsug si spor in toate. Florile sa-ti fie aproape.”

14. „Pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp.”

15. „Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.”

16. „Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta,/ In parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de ziua numelui!”

17. „De ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. La multi ani!”

18. „Onomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. La multi ani!”

19. „Iti doresc ca aceasta zi minunata de primavara sa fie urmata de altele mult mai frumoase si mai deosebite, pline de bogatie sufleteasca si nu numai. La multi ani!”

20. „La multi ani, sanatate si fericire! Sa ciocnim un paharel, celebrand un Floricel!”

21. „Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata Dumnezeiasca!”

22. „Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!”

23. „Azi uita cine esti si trezeste-te la viata odata cu natura! Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii!”

24. „Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La multi ani!”