Mesaje de la multi ani Pentru sotie

Mesaje-de-la-multi-ani-pentru-sotieReprezentantele sexului frumos merita sa fie rasfatate mereu, insa zilele lor de nastere sau onomasticile trebuie tratate cu si mai multa consideratie si respect. Mesajele de la multi ani pentru sotie cu aceste ocazii trebuie sa fie pline de emotie, de dragoste si de pretuire. Acestea pot fi scurte si concise sau pot fi mai dezvoltate si sa contina sentimentele pe care sotii le poarta sotiilor lor!

Recomandat este ca mesajele fie spuse sau scrise intotdeauna din inima, pentru ca femeile sa se simta iubite si adorate de catre cei pe care i-au ales ca parteneri de viata pentru totdeauna. Mai mult, mesajele pot insoti superbe buchete de flori colorate si deosebit mirositoare, care sa aduca un zambet si mai larg reprezentantelor sexului frumos!

Felicitari si mesaje de la multi ani pentru sotie

1. „Îți mulțumesc pentru toate amintirile prețioase pe care mi le-ai dăruit. Nu contează cât de mult vom îmbătrâni, câte aniversari vom sărbători, eu voi fi întotdeauna lângă tine. La Mulți Ani, frumoasa mea soție!”

2. „Draga mea soție, cu ocazia zilei de naștere îți doresc viață lungă, fericire, sănătate și iubire! La Mulți Ani!”

3. „La Mulți Ani, draga soție, să ai parte de tot ce este mai frumos în lumea asta, să fii sănătoasă, împlinită și fericită alături de familia ta. La Mulți Ani frumoși, draga mea!”

4. „La Mulți Ani, iubita mea îți urează soțul tău pe care ai reușit să-l faci atât de fericit. Îți mulțumesc pentru iubirea și grija ta. Ești cea mai scumpă soție și mamă din lume, ești neprețuită. Cu iubire nemărginită, al tău soț!”

5. „Soția mea, să nu te schimbi niciodată! Să rămâi aceeași persoană bună și iubitoare. Sunt foarte norocos că exiști în viața mea! Îți mulțumesc pentru tot și îți doresc un călduros La Mulți Ani!”

6. „Ești cea mai puternică și înțeleaptă femeie pe care o cunosc. Fie ca dorințele tale să devină realitate. Să fii sănătoasă și să te bucuri în fiecare zi de tot ce ai. La Mulți Ani!”

7. „Ziua de astăzi este o zi specială pentru noi, cei care ținem la tine. Suntem foarte norocoși că faci parte din viața noastră. La Mulți Ani frumoși și fericiți!”

8. „Soția mea, îți doresc o zi încărcată de fericire și iubire. La Mulți ani și să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase momente în viață!”

9. „Îți doresc ca astăzi să ți se întoarcă toată bucuria pe care ai răspândit-o printre noi până acum. O zi minunată și plină de zâmbete. La Mulți Ani!”

10. „Sănătate din belșug, iubire din plin, pace și liniște alături de cei dragi nouă. La Mulți Ani, frumoasa mea soție!”

11. „Să ai o zi minunată! Să fii înconjurată de oameni minunați ca tine și să te bucuri de tot ce este mai frumos. La Mulți ani!”

12. „Sunt cel mai fericit sot, am trecut impreuna prin vremuri frumoase si mai putin frumoase, vreau simplu sa iti spun ca tu esti minunea vietii mele, esti cea care ma face fericit si implinit. La multi ani, scumpa mea sotie, te iubesc!”