Mesaje de la multi ani pentru iubita mea

Mesaje de la multi ani pentru iubita meaBarbatii care doresc sa isi surprinda iubitele de ziua lor au libertatea de a le oferi mesaje de la multi ani extrem de interesante si frumoase, mesaje cu ajutorul carora sa isi exprime dragostea si aprecierea. Mai mult, mesajele de la multi ani pentru iubita pot fi insotite de buchete de flori speciale, de cadouri atent alese, dar si de o rezervare la un restaurant elegant si rafinat, asa cum sunt si reprezentantele sexului frumos!

Iubirea dintre doi oameni nu cunoaste limite si fiecare barbat are dreptul de a-si extinde orizontul cand vine vorba despre imaginatia pe care o foloseste pentru a scrie cele mai frumoase mesaje de la multi ani. Pentru ca barbatii isi doresc sa petreaca o viata deosebita si interesanta alaturi de partenerele lor, an de an trebuie sa isi aloce timp pentru a le dovedi cat de importante sunt pentru ei si pentru a le crea mesaje de la multi ani interesante si minunate!

Felicitari si mesaje de la multi ani pentru iubita mea

1. „Ești cea mai puternică și bună persoană pe care o cunosc. Meriți să ți se întâmple numai lucruri bune și să ap parte de sănătate și multe zâmbete. La Mulți Ani, iubita mea!”

2. „Astăzi, când mai adaugi o floare în buchetul vieții, îți doresc din suflet să ai parte de sănătate și fericire în fiecare moment și să nu uiți niciodată cât ești de importantă pentru mine. La Mulți Ani!”

3. „Să te iubesc este un privilegiu, dar să fiu iubit de tine este o binecuvântare. Să fiu alături de tine de ziua ta este un vis împlinit și sper ca toate visurile tale să se împlinească. La Mulți Ani!”

4. „Să îți fie viața frumoasă și dacă vei trece prin clipe grele să nu uiți că eu ți-am aranjat și îți păstrez mereu un colț de paradis, aici pe pământ. La Mulți Ani, iubita!”

5. „Astăzi este o zi minunată, ziua ta de naștere, iubito! Îți doresc ca viața să îți ofere momente fericite și unice, zâmbete prietenoase și sincere, soarta să te răsfețe cu sănătate, frumusețe, noroc și bunăvoință. La Mulți Ani, iubita mea!”

6. „În fiecare zi vreau să îți văd zâmbetul, să îți simt tandrețea atingerii, să îți admir profunzimea ochilor și să înțeleg că dragostea mea este reciprocă. La Mulți Ani, dragostea mea! Te iubesc până la infinit!”

7. „Iubita mea, îți doresc să zâmbești mereu, bucuria să fie mereu prezentă în viața ta, iar fericirea să fie reală și una pentru amândoi. La Mulți Ani!”

8. „Iubita mea, de ziua ta vreau să îți amintesc că această lume este mai frumoasă și mai bună datorită ție. La Mulți Ani!”

9. „Ai apărut în viața mea și ai transformat-o în poveste. Mi-ai adus un ocean de senzualitate și focuri de artificii pasionale. Îți doresc să fii fericită cu mine, zâna mea. O zi de naștere minunată. La Mulți Ani!”

10. „Draga mea, de ziua ta de naștere, îți doresc să poți zbura precum un fluture liber, să te poți bucura de fiecare zi, să înflorești și să fii inspirată, să visezi și să creezi, iar eu voi fi mereu alături să te iubesc și să-ți împlinesc toate dorințele.”

11. „La mulți ani pentru o persoană specială care îmi umple zilnic inima de bucurie. Îți sunt recunoscător pentru toate momentele petrecute împreună și îmi doresc că fericirea noastră să fie eternă.”

12. „Poate ca nu sunt cel mai bun la cuvinte frumoase dar as vrea sa-ti spun ca esti tot ce am mai frumos pe lume. Nu exista sarbatoare mai mare decat sa imi fii tu alaturi. Sa ne iubim in fiecare zi, la nesfarsit, La multi ani draga mea!”

13. „Cel care te iubeste iti doreste ca Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti deschida toate drumurile spre inima mea.”

14. „Inima mea ar fi prea mica fara dragostea ta, zambetul meu ar fi prea trist fara guritza ta, iubirea mea nu ar exista fara de tine de ziua ta iti daruiesc inima mea!”

15. „Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj de La Multi Ani de la cel ce te iubeste!”