Mesaje de la multi ani de Anul Nou

mesajwe de la multi ani de anul nou

Trecerea dintre ani reprezinta un moment excelent pentru ca oamenii sa faca un rezumat al ultimei perioade, dar si pentru a-si aminti de cei dragi. Este esential ca la cumpana dintre ani, toata lumea sa scrie cel putin mesaje scurte, dar cuprinzatoare, pe care sa le trimita membrilor familiei, prietenilor si cunoscutilor. In acest fel, oamenii dau dovada de interes, dar si de grija fata de cei care le sunt intotdeauna alaturi. Este vorba despre un gest simplu, dar care conteaza extrem de mult si care contribuie la o stare de bine!

Mesajele de la multi ani de anul nou pot fi trimise pe parcursul ultimei zile din an, preferabil cu cateva ore inainte de 12 noaptea. Cei care opteaza pentru varianta clasica, adica sms-ul trebuie sa tina cont si de faptul ca de cele mai multe ori, retelele sunt arhi-pline chiar la miezul noptii, asa ca este bine sa se ocupe de acest lucru mai din timp.

Urari si mesaje de la multi ani de Anul Nou

1. „Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti sa treceti prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi doar lucrurile si gandurile bune. LA MULTI ANI!”

2. „E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri. La multi ani de anul nou!”

3. „Pentru anul ce vine iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie!”

4. „Mult belsug si sanatate sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!”

5. „Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani 2023!”

6. „Cu speranta ca anul nou va fi mai bun, iti trimit o mie de urari de bine insotite de imbratisari si iti urez un AN NOU FERICIT!”

7. „Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani 2023!”

8. „Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!”

9. „Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! La multi ani! O viata implinita si fericita!”

10. „Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma!”

11. „Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”

12. „Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze cerul senin al vietii! Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate.”

13. „Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!”

14. „Ultima zi din an este intalnirea intre moarte si viata. Omoram amaraciunile si clipele urate si reinviem iubirea si intelepciunea.Un An Nou Fericit!”

15. „Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.”

16. „La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!”

17. „Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! Noul an este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri! La multi ani!”

18. „Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implineasca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani 2023!”

19. „Fie ca iubirea, intelepciunea, increderea si generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!”

20. „La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

21. „Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu speranta de tot ce ti-ai propus.”

22. „Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! La multi ani! O viata implinita si fericita!”

23. „Fie ca anul care incepe sa-ti astearna in cale poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi! La multi ani!”

Urari de La Multi Ani de anul nou in versuri:

24. LA MULTI ANI cu bucurie!
Casa, casa sa va fie,
Masa, masa sa ramaie
Iar in jurul ei sa vie
Oameni buni, de omenie,
Sa v-aduca veselie,
Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate
Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere
Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!

Citeste si:  Mesaje de la multi ani pentru iubita mea

25. Cand Dumnezeu te are drag
Si te ia in paza milei sfinte
Ca arme de-a lupta inainte
Nu-ti da nici bata nici toiag
Iti da pricepere si minte.
La Multi Ani!