Mesaje de la multi ani De Sfantul Ilie

mesaje-de-la-multi-ani-de-sfantul-ilieSfantul Ilie ii ocroteste pe cei care ii poarte numele, desi se spune ca aduce ploaia. Conform unor statistici, 15.000 de romance si 110.000 de romani ii poarta numele Sfantului Ilie. Inspira-te din mesajele de la multi ani din lista de mai jos si trimite o urare care sa aduca un zambet larg pentru Ilie, Iliuta, Lica, Ilinca, Liana, Ilia, Eliana, etc.

Un mesaj de la multi ani de Sfantul Ilie poate fi ca o raza de soare intr-o zi ploioasa in data de 20 iulie, cand se sarbatoreste acest Sfant. Chiar si o atentie precum un mesaj pe Facebook, Linkedin, SMS sau Whatsapp poate aduce un zambet pe fata sarbatoritului sau sarbatoritei care ii poarta numele Sfantului Ilie.

Felicitari si mesaje de la multi ani de Sf. Ilie

1. „La mulți ani şi mult noroc în această zi specială. Iți dorim să ţi se îndeplinească toate dorințele. Sănătate şi numai bucurii!”

2. „La mulți Ani şi să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc şi un camion cu bani!”

3. „La mulți ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!”

4. „Ne gândim cu toții la tine şi pentru ca astăzi este o zi specială iți urăm un sincer La mulți ani!”

5. „Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, şi Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie că anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească! “La mulți ani!”

6. „Iți doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi iți urez un sincer La Mulți Ani!”

7. „Iți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume şi fie ca Sfântul Ilie pe care li reprezinți, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară.”

8. „Iți urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulți ani!”

9. „Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulți ani!”

10. „Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!”

11. „Iți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume şi fie ca Sfântul Ilie pe care li reprezinți, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară.”

12. „Apostulul Ilie să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!”

13. „Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântul Prooroc Ilie!”

14. „Este doar inca un sfânt, dar cel mai frumos dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La mulți ani!”

15. „Ziua numelui să-ţi fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii!”

16. „La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, Iliana/Ilie!”

17. „Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”

18. „Sper ca sărbătoarea Sfântului Ilie să fie un nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… cu multă dragoste!”

19. „In aceasta sfântă zi, îți doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sf. Ilie să te călăuzească mereu in viată.”

20. „LA MULȚI ANI ! De Sf. Ilie, fie ca cei dragi sa te înconjoare cu căldura sufletelor lor, iar fericirea să rămână în viața ta pentru totdeauna!”

21. „La mulți ani, plini de fericire si de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!”

22. „Să ai parte numai de zile pline de soare și bucurie! La Mulţi Ani cu ocazia Sfântului Ilie şi să-ţi fie ziua plină de minuni!”

23. „E o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristeţe şi să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău şi-ţi urez un sincer La Mulţi Ani!”

24. „Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă. La Mulţi Ani!”

25. „În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă, Sf. Ilie. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să rămâi în orice moment un cer senin!”

26. „Ilie, La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!”

27. „Intocmai ca Sfantul Ilie, al carui nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani de Sfantul Ilie!”

28. „Chiar daca ai nume de Sfant stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani, Ilie!”

29. „Azi la meteo s-a anuntat cod galben de pupici si de urari si cred ca responsabil pentru asta esti tu. La multi ani, Lica/Eliana!”

30.Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca! La multi ani Ilie/Ilinca!”

31. „Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arăta bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/iubitul!”

32. „Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!”

33. „Să primeşti flori de ziua ta! Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani, mama!”

34. „Ești cel mai bun prieten pe care îl poate avea cineva. Îți doresc ca această zi să îți aducă multă bucurie și ca toate visurile să ți se îndeplinească!”

35. „Un prieten adevărat ca tine merită să i se întâmple cele mai bune lucruri! Îți doresc să ai o zi plină de distracție și veselie! La mulți ani și la cât mai multe momente speciale!”