Mesaje de la multi ani pentru mama

mesaje de la multi ani pentru mamaMama este singura fiinta din lume care intelege cu adevarat ce inseamna sa dea viata unei alte fiinte, motiv pentru care toti oamenii trebuie sa aprecieze femeile care au facut posibil sa existe. Zilele de nastere ale acestora trebuie sa fie gandite atent, astfel incat sa le aduca doamnelor zambetul pe buze si le reaminteasca cat de iubite sunt!

Copiii care isi doresc sa-si felicite mamele trebuie sa se opreasca la cuvinte calde, sa le transmita cat de mult le iubesc, dar si cat de recunoscatori le sunt pentru tot ce au facut pentru ei. Legatura dintre mame si fetele sau baietii lor este una indestructibila, pe care nu o poate darama nimic din ce se intampla in aceasta lume.

Indiferent de metoda prin care sunt transmise mesajele de la multi ani pentru mama, acestea trebuie sa fie corecte din punct de vedere gramatical, dar si cuprinzatoare din punct de vedere emotional!

Felicitari si mesaje de la multi ani pentru mama

1. „Mamă, îți mulțumesc pentru iubirea necondiționată, pentru răbdarea fără margini, pentru căldură ta uimitoare și pentru sprijinul pe care mi-l acorzi fără limite. Ești un înger pentru mine. La mulți ani!”

2. „Ești o femeie uimitoare și te admir. Tandrețea, înțelegerea și grija ta sunt nesfârșite. Știi să insufli încredere în oameni și să le dai curaj atunci când au nevoie. La mulți ani, draga mea mamă, fie ca mulți ani de fericire să se aștearnă înaintea ta.”

3. „Mamă, ai o inimă mare și iubitoare. Meriți tot ce este mai bun pe lume. Îți doresc să ai parte de iubire, fericire, zâmbete, bucurie și să nu încetezi niciodată să privești lumea cu uimire și admirație. La mulți ani!”

4. „Draga mea mamă, să știi că nu contează cât de departe sunt de tine. O parte din inima mea este întotdeauna acolo unde ești tu, acolo unde este casa noastră. La mulți ani!”

5. „Îi spun astăzi La Mulți Ani omului care m-a inspirat să visez și să muncesc din greu pentru a-mi îndeplini visurile.”

6. „Unii nu cred că eroii există cu adevărat, dar asta numai pentru că nu te-au întâlnit pe ține. La mulți ani, tată! Tu ești cel care mi-a spus întotdeauna că pot să realizez imposibilul dacă mă străduiesc suficient și datorită ție sunt acum ceea ce sunt.”

7. „La mulți ani tatălui perfect! Dragostea ta m-a făcut să cred cu adevărat în mine. Îți mulțumesc pentru sprijin și pentru sfaturile tale prețioase.”

8. „Știu că nu am fost întotdeauna copilul perfect, dar tu ai fost mereu tatăl perfect. Îți mulțumesc pentru că mi-ai reparat jucăriile pe care le-am stricat în copilărie și pentru că m-ai învățat cum să repar singur greșelile pe care le-am făcut în viață. Bucură-te de ziua ta de naștere! La mulți ani!”

9. „Draga mea mama, să știi că nu contează cât de departe sunt de tine. O parte din inima mea este întotdeauna acolo unde ești tu, acolo unde este casa noastră. La Mulți Ani, mama!”

10. „Mama, ești o femeie uimitoare și te admir. Tandrețea, înțelegerea și grija ta sunt nesfârșite. La Mulți Ani, draga mea mama și îți doresc mulți ani alături de noi!”

11. „La Mulți Ani celei mai dulci mame din întreaga lume. Te iubesc, mama!”

12. „Dragă mamă, îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată, pentru răbdarea nemărginită, căldura uimitoare și sprijinul infinit pe care mi le oferi în fiecare zi. Ești îngerul meu păzitor! La Mulți Ani!”

13. „Sunt fericită, sunt împlinită, iubesc și sunt iubită. Am înțeles și am realizat atât de multe lucruri în viața datorită ție, mama! La Mulți Ani celei mai importante femei din viața mea!”

14. „Ești cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Singura mea dorință este să îți văd fericirea în ochi în fiecare zi. La Mulți Ani, mama!”

15. „Îți doresc să ai zile pline de fericire, ușoare și senine. Să te bucuri de toate frumusețile pe care viața încă le are pregătite pentru tine. Să rămâi tânără și frumoasă. La Mulți Ani, mama!”

16. „La mulți ani, dragă mamă! Îmi ești mamă, cea mai bună prietenă, confidentă și cea mai bună profesoară. Ești inspirația și motivația mea, iar pentru toate astea îți mulțumesc din adâncul inimii. Te iubesc!”

17. „Mama, ai o inimă mare și iubitoare. Meriți tot ce este mai bun pe lume și îți doresc să ai parte de iubire, fericire, zâmbete și bucurie. Să nu încetezi niciodată să privești lumea cu uimire și admirație. La Mulți Ani, mama!”

18. „La Mulți Ani, mama! Îți mulțumesc că exiști și că ești mama mea! Îți mulțumesc că ai avut răbdare cu mine și că m-ai crescut atât de frumos. Îți mulțumesc pentru că nu ai încetat niciodată să ai încredere în mine!”

19. „Nimeni nu mă poate iubi mai mult, nimeni nu mă poate înțelege mai bine decât tine! Nimeni nu mă poate inspira mai mult, nimeni nu mă poate îmbrățișa la fel de călduros ca tine, și râsul nimănui nu mă face mai fericit decât al tău. La mulți ani, mamă!”

20. „Tu ai fost întotdeauna vântul care a ajutat barca vieții mele să navigheze printre valuri înalte, ape agitate și furtuni nesfârșite! La mulți ani, mamă!”

21. „Meriți tot ce e mai bun pe acest Pământ. Să te bucuri de tot ceea ce ai și să te faci plăcut oriunde mergi. La mulți ani mama!”