Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 +- versiuni ale telefonului S8 in pentru 2018

Te tenteaza sa achizitionezi cel mai recent telefon Samsung aparut pe piata? Vrei sa stii la ce sa te astepti? Esti in locul potrivit.

Noul Samsung Galaxy dn 2018, pe numele sau logic Samsung S9 nu ne rezerva decat foarte putine surprize. Designul sau este foarte asemanator cu cel al fratelui sau mai mare S8, ecranul este identic si el iar performantele sunt usor ameliorate. Astea cu toate ca celebrul producator Samsung s-a laudat cu faptul ca telefonul este unul reinventat. Oare chiar asa o fi?

In lumea mereu in constanta miscare si evolutie a telefoanelor mobile, se pare ca este din ce in ce mai greu sa inovezi. Si cum in anul 2017, Samsung a fost printre primii care a propus un telefon cu un ecran foarte mare, borderless, 18 :9 si logic ca in acest an lucrurile stau la fel si cu Samsung S9. Poate ca in anul urmator ne putem astepta la o schimbare cu noile Galaxy Note S9 sau cu S10.

Dar in cazul telefonului Samsung S9 marginile sunt mai fine, procesorul este mai puternic, butoanele sunt mult mai bine pozitionate iar aparatul foto a fost imbunatatit in cateva puncte. Aranjamentul camerei foto si al amprentei din spate sunt schimbate si sunt propuse variante ale telefonului in roz sau mov.

Citeste si:  WordPress Hosting Romania. Cum iti poti proteja mai bine site-ul?

O noutate apreciabila pentur acest an- cele doua telefoane S9 si S9+ sunt dual-sim. Dar va trebui sa alegi- fie instalezi o cartela nano Sim si una Sim, fie alegi un micro SD.

Un ecran tot mai aproape de perfectiune. Noile modele de la Samsung au un ecran Super Amoled de 5,8 sau 6,2 inchi. Un ecran foarte mare cu margini foarte fine, care privit de aproape pare sa nu aiba totusi margini. Efectul este ca de obicei, unul foarte reusit.

Samsung S9 si Samsung S9 + sunt aici sa ne aminteasca faptul ca de acum inainte, camerele foto sunt cele mai importante atunci cand vine vorba despre un telefon Smartphone.

Mare grija insa la senzorul de amprenta care da rateuri din cand in cand.