Intinerirea fetei prin lifting facial

lifting-facialOdata cu trecerea timpului trasaturile fetei incep sa se estompeze, se inaspresc, isi pierd din elasticitate si sub efectul gravitatiei, pielea se lasa, lasand impresia de aspect trist, obosit.

Primele semne ale trecerii vremii incep sa-si faca simtite urmele incepand chiar cu varsta de 30 de ani, fiind efectiv vizibile de la 40 de ani. Oboseala, nopti nedormite, stresul, problemele de zi cu zi ne, alimentatia deficitara, afecteaza trasaturile faciale, pielea pierzandu-si din luminozitate si din elasticitatea naturala.

Fiecare om, fie ca vorbim despre femei sau barbati, isi doreste sa ramana tanar sau sa arate pentru cat mai mult timp tanar. Apelam la creme si tratamente ce incearca sa mai atenueze din aceste urme, insa dupa o anumita varsta toate aceste tratamente isi pierd din eficacitate , cautandu-se mereu alte noi solutii.

Lifting-ul facial reprezinta tratamentul de succes in ce priveste reintinerirea faciala si este asigurata pentru o perioada lunga de timp. Operatia de lifting facial se poate realiza odata si sa fie suficienta sau poate necesita repetarea ei la 10 chiar 15 ani, lucru pe care nu-l asigura niciun alt tip de tratament.

Operatia de lifting facial asigura intinderea pielii, eliminarea excesului, redand aspectul ferm al pielii tinere, obrajii cazuti sunt ridicati, astfel aspectul trist si obosit este inlaturat.

Citeste si:  Cum alegem bijuteriile artizanale

Cei mai buni candidati pentru operatia de lifting facial il reprezinta persoanele ale caror semne de imbatranire sunt evidente, dar care mai au o structura tegumentara elastica. Evident s-au realizat operatii de succes si pentru persoane de 70 de ani, insa rezultatele vor fi mai pronuntate in cazul celor  ce au o structura osoasa cat mai sanatoasa si o piele care sa mai prezinte un anumit nivel de elasticitate.

Aceasta operatie reprezinta acel miracol al tehnologiei care face ca timpul sa fie dat inapoi cu ani buni pentru ca noi sa ne putem bucura de trasaturi fine si expresii faciale luminoase si pline de viata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *